SAD ĆE TEBI BATA DA PLATI: Smederevac izvršitelju stavio pištolj na čelo zbog duga od 2.000 dinara!
Foto: Shutterstock

drama

SAD ĆE TEBI BATA DA PLATI: Smederevac izvršitelju stavio pištolj na čelo zbog duga od 2.000 dinara!

Crna Hronika -

V. Dž. (45) iz Smedereva uhapšen je pošto što je sudskom izvršitelju Srđanu Ristiću, prislonio pištolj na glavu i pretio smrću, kada je došao u njegovu kuću da naplati dug od 2.000 dinara. Kako saznajemo, Ristić je 4. juna došao ispred kuće V.Dž. koji ga je pozvao da uđe i popne se na sprat.

- Sve se dešavalo u prepodnevnim satima. Ne sumnjajući ništa, izvršitelj je ušao, a osumnjičeni mu je odmah zatražio službenu legitimaciju i kazao mu da ga sačeka malo. Dobacio je "Sad će tebi bata da plati" - priča naš izvor:

- Otišao je u drugu sobu i vratio se sa pištoljem, pa ga uperio u izvršitelja, a potom mu prislonio na čelo. Kazao mu je "sad ću da te izbušim". Uplašeni čovek je momentalno otišao iz kuće i sve prijavio policiji - dodaje sagovornik Kurira. Policija je ubrzo privela V.Dž. koji je na saslušanju pred tužiocem kasnije tvrdio da je reč o plastičnom pištolju - igrački.

- Pretresom su kod njega pronađena i zaplenjena dva pištolja, a sudija mu je odredio pritvor do 30 dana. Inače, reč je o čoveku koji je od ranije poznat policiji i ima bogat dosije - dodao je naš izvor.

(Kurir.rs/J.I./ Foto ilustracija Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track