PRE STRAVIČNE NESREĆE, IMALI SU PLAN Majka: Nikola me pozvao 6 minuta pre i rekao: Mama, stižem! Onda sam VIDELA VESTI
Foto: Ljiljana Stanišić, Printscreen Facebook

vozač i dalje na aparatima

PRE STRAVIČNE NESREĆE, IMALI SU PLAN Majka: Nikola me pozvao 6 minuta pre i rekao: Mama, stižem! Onda sam VIDELA VESTI

Crna Hronika -

Majka i prva žena Radeta Novitovića koji je izazvao udes kod Vlade Srbije, u kom su poginuli njegovi sin Nikola i žena Jelena, kažu da se mole da on i njegov mlađi sin (2) izdrže

Na aparatima

- Evo ovde, pred vratima, stajala sam sa mojim Nikolom. Počela sam da plačem kad je trebalo da krenu, a Nikola me zagrlio i poljubio. Kaže mi: "Bako, ne plači, brzo ću se vratiti - priča starica i dodaje:

foto: Kurir

- Snaha Dragana, prva Radetova žena, bila je u bolnici kod njega. Rekla mi je da je na aparatima. Molim se Bogu da izdrži. Bila je i do malog unuka. Zavijena mu je glava i nogica, počeo je da plače kad ga je pomilovala po kosi.

I Radetova prva žena, koja živi u Beogradu, juče nije mogla da zadrži suze.

foto: Printskrin/Facebook

- Sin me je šest minuta pre nesreće pozvao i rekao: "Mama stavi kafu, ubrzo stižem!". Sat kasnije sam na vestima videla smrskani BMW - priča Dragana.

Kako kaže, plan im je bio da pre bolnice svrate kod nje.

- Rade i ja smo se razveli, ali smo ostali prijatelji, pa je sa Jelenom redovno dolazio kod mene. Jednom mi je rekao da ću ja othraniti njihovog sina, kao da je nešto predosetio. Teško mi je, izgubila sam dete, ali znam da Rade nije namernno izazvao udes. Ako preživi, on će se ubiti, jer znam da je takav - plače ona.

(Kurir.rs/ Ekipa Kurira/ Foto: Fejsbuk printskrin, Kurir, Lj.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track