PIJANI GOST IZBO VLASNIKA: Napadač iz kafane bio četnik, isteran posle jednog incidenta
Foto: Facebook

ISTRAGA

PIJANI GOST IZBO VLASNIKA: Napadač iz kafane bio četnik, isteran posle jednog incidenta

Crna Hronika -

Miloš M. (35) iz Kragujevca, osumnjičen da je izbo Milinka P. (68), vlasnika kafane „Štajga“, poznat je policiji po nekoliko incidenata u kojima je koristio noževe.

- Prvo je pijan došao na pumpu i nožem je pretio radnicima. Iako nije počinio pljačku, za ovaj upad je nosio nanogicu. Posle toga, nožem je pretio radnicima jedne prodavnice. Izgleda da je opsednut noževima, i to odmalena - kaže izvor i dodaje da je Miloš M. bio član Ravnogorskog pokreta, ali je odatle isteran pre nekoliko godina.

- Dobio je suspenziju na dve godine posle jednog incidenta i posle se nije vraćao u pokret. Mi se upravo iz svih sila trudimo da razbijemo mit o četnicima koje je decenijama plasirala komunistička propaganda. Naši mladi članovi su studenti, radnici, normalni ljudi - kažu u Ravnogorskom pokretu.

Podsetimo, Miloš M. je u ponedeljak uveče došao u kafanu „Štajga“ i sedeo je za stolom sa dvojicom muškaraca, kada je jednog od njih optužio da je drukara i izvadio nož. Čovek ga je tada kišobranom udario po ruci, a tada se umešao i vlasnik kafane.

- Milinko P. je hteo da spreči sukob, ali ga je Miloš izbo nožem u stomak - podseća izvor.

D. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track