RATKO OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA: Pretukao svoju ženu na smrt zato što nije htela da živi s njim
Foto: Profimedia

PRESUDA VIŠEG SUDA U NOVOM SADU

RATKO OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA: Pretukao svoju ženu na smrt zato što nije htela da živi s njim

Crna Hronika -

Viši sud u Novom Sadu osudio je na 10 godina zatvora Fan Ratka (57) zbog ubistva supruge 23. novembra 2018. godine u kući u kojoj su živeli u Temerinu.

Ovo je prvostepena presuda na koju postoji pravo žalbe Apelacionom sudu.

Ratko je, kako saopštava Viši sud u Novom Sadu, nakon kraće verbalne prepirke, drvenom palicom dužine 50 centimetara i debljine 4 centimetara ženi zadao više udaraca po nogama, grudima i predelu glave usled čega je nastupila smrt pokojne supruge Fan Ratka.

Ratku je nakon objavljivanja presude u četvrtak produžen pritvor koji može da traje do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora.

"Biserka je zbog stalnih sukoba sa suprugom odlučila da više ne živi sa njim, jer su se stalno svađali. Ona je ostala u kući sa decom da živi, a Ratko je napustio kuću, odnosno nije to ni kuća, već neka mala šupica, bedno su jako živeli", rekao je svojevremeno izvor Kurira.

Kobnog dana Ratko je oko 14 časova iskoristio momenat kada njihov sin nije bio u kući, kao i trenutak da je ona sama, ušao unutra i premlatio Biserku do smrti. Njeno beživotno telo, u lokvi krvi, pronašao je sin kada se vratio kući i odmah obavestio policiju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track