TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD KIKINDE: Ispravljao krivinu, pa pukao u betonsku ćupriju i završio na krovu
Foto: Kurir/ S.U.

nesreća

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD KIKINDE: Ispravljao krivinu, pa pukao u betonsku ćupriju i završio na krovu

Crna Hronika -

I.L. (27) iz Novog Sada, u cik zore, nešto posle četiri sata, “ispravio” je krivinu u delu glavne seoske ulice Kralja Petra Prvog. Prešao je na suprotnu stranu kolovoza i velikom brzinom udario u betonsku ćupriju, a nakon toga završio na krovu, saznaje Kurir. Košmarna saobraćajna nezgoda u kojoj, srećom, niko nije nastradao, dogodila se u Novim Kozarcima kod Kikinde:

"I.L. je zadobio teške telesne povrede. Iz potpuno smrskanog vozila, ekipa Hitne pomoći izvukla je i žensku osobu A.E. (25) iz Novih Kozaraca. Ona je zadobila lakše telesne povrede. Pod kojim okolnostima je došlo do sletanja automobila i nesreće biće poznato nakon istrage koja je u toku", saznali smo od izvora bliskog istrazi. Udarac automobila u betonsku ćupriju i prevrtanje, meštani koji žive u ovom delu Novih Kozaraca opisuju kao da je “bomba pala”:

"Udarac je bio toliko silovit da smo poskakali iz postelja. Izašli smo na ulicu i zatekli strašan prizor. Potpuno uništen automobil bio je na krovu. Prava je sreća da su mladić i devojka ostali živi. Sanitetom su prebačeni u kikindsku bolnicu", ispričao nam je jedan od komšija i dodao da se automobil kretao glavnom ulicom iz pravca susednog Ruskog Sela:

"Na mestu nezgode nalazi se nezgodna krivina. I ranije je baš na ovom mestu dolazilo do izletanja i prevrtanja. Nakon što je ulica rekonstrisana, nedostaju zaštitni branici. Očekujemo da ih putari što pre postave", kažu meštani. U kikindskoj policiji Kuriru su potvrdili da su dve osobe, muška i ženska, zadobile teške i lake telesne povrede, i da je nakon obavljenog uviđaja, vozilo upućeno na vanredni tehnički pregled.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track