Najnovije vesti

10 STRANA ČITULJA ZA UBIJENOG BORIVOJA (30) SA SENJAKA: Srećice naša, najnežnije dete, vitez naš, ti si bio čovek
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

oproštaj

10 STRANA ČITULJA ZA UBIJENOG BORIVOJA (30) SA SENJAKA: Srećice naša, najnežnije dete, vitez naš, ti si bio čovek

Crna Hronika

BEOGRAD - Porodica i prijatelji oprostili su se od Borivoja Simovića (30) koji je ubijen krajem juna na Senjaku sa čak 33 umrlice u dnevnim novinama, na više od 10 strana.

Simović će, kako je navedeno, biti sahranjen 4. jula na Novom groblju u Beogradu. 

- Srećice naša, Boki, uništeno delo našeg života, najnežnije dete, vitez naš, nisi znao da mrziš one koji tebe mrze, a voleo si prijatelje kao braću svoju, čvrst, dobar, hrabar. Sreća i pobeda su tvoji poslušni robovi, jer ti si bio čovek i naše dete. Živećeš u nama i s nama, krvi naša - stoji u čitulji potpisanoj sa "zauvek neutešni tvoji mama i tata". 

foto: Printscreen/Večernje novosti

- Živote moj, bol i tuga za tobom nikad neće proći. Zauvek će ostati praznina koja će svakim danom bivati sve veća. S tvojim odlaskom, otišlo je i pola mene, pola mene da te prati i da te ljubi. Bio si moja najveća ljubav, najbolji prijatelj. Bio si moje sve. Voleli smo se dušom, a za one koji se dušom vole rastanak ne postoji. Znaš, mali moj, imaćemo opet onaj naš mali svet i oko njega kineski zid. Samo me čekaj. Čekaj me, ja znam da hoćeš, jer i ti znaš da ću sigurno doći. Sad raširi krila, anđele moj dobri. Zauvek tvoja - napisala je u dirljivom oproštaju devojka koja se potpisala kao Kaćuška.

foto: Printscreen/Večernje novosti

Podsetimo, policija je sumnjala da je Simović ubijen u obračunu navijačkih frakcija, ali su njegovi rođaci za Kurir izjavili da je on bio sportista i uspešan student, koji je čak školu pohađao u inostranstvu. 

(Kurir.rs/ J.I/Foto: Printscreen)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...