SRBIN DOŽIVEO NESREĆU NA VIDOVDAN: Prijatelji mole za pomoć i imaju samo jedan CILJ (FOTO)
Foto: gofundme.com

stravična nesreća

SRBIN DOŽIVEO NESREĆU NA VIDOVDAN: Prijatelji mole za pomoć i imaju samo jedan CILJ (FOTO)

Crna Hronika -

Srđan Filipović je 28. juna u Americi doživeo tešku saobraćajnu nesreću prilikom koje je zadobio prelome butine, potkolenice i ruke.

Njegova porodica i prijatelji pokrenuli su sada akciju pružanja pomoći ovom mladiću kako bi mu bili obezbeđeni troškovi lečenja.

Na sajtu gofundme.com oni koji su zainteresovani za donacije mogu da pronađu sve neophodne informacije.

foto: gofundme.com

- Naš Srki je imao saobraćajnu nesreću sa kamionom prošle nedelje, 28. juna uveče. Nakon komplikovanog izvlačenja iz kamiona, zbog ozbiljnih povreda, helikopterom je prebačen u bolnicu, odmah nakon dolaska je imao tri operacije u ponedeljak. Njegovo stanje je sada stabilno, ali nesreća mu je donela težak prelom butine, potkolenice i ruke. Njegov oporavak će trajati neko vreme. Mi, Srđanovi bliski prijatelji, kreirali smo ovaj fond kako bi svi koji bi hteli i mogli da pomognu u ovoj teškoj i ozbiljnoj životnoj situaciji. Pokušaćemo sa ovim sredstvima da pokrijemo bolničke račune i medicinsku negu u narednom periodu, verovatno nekoliko meseci... - navode njegovi prijatelji. Kako se navodi, cilj je 200.000 dolara, a zasad je sakupljeno oko 40.000.

Kurir.rs - Foto: gofundme.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja