OBRT! NOV DETALJ NESREĆE KOD PRIJEPOLJA: Traga se za devojčicom a ne dečakom, ronioci Žandarmerije izvlače auto iz Lima
Foto: Facebook Printscreen MUP, MUP

druga teška saobraćajka u par dana, posle sletanja kod slankamena

OBRT! NOV DETALJ NESREĆE KOD PRIJEPOLJA: Traga se za devojčicom a ne dečakom, ronioci Žandarmerije izvlače auto iz Lima

Crna Hronika -

BMW sleteo u Lim, otac i sin se spasli, ćerkica nestala i za njom se traga

PRIJEPOLJE - Porodica iz Pančeva, kojoj se sinoć oko 22 časa dogodila teška nesreća kod Prijepolja - kada je otac sa dvoje dece kolima sleteo u Lim iz zasad neutvrđenih razloga, u taj kraj Srbije došla je na odmor.

U prvi mah je bilo javljeno da je reč o ocu i dva sina međutim prema najnovijim saznanjima reč je o ocu, sinu i ćerkici. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, oba deteta su mlađeg školskog uzrasta - devojčica 7 godina.

Oni su prethodnih dana boravili u okolini Nove Varoši, a otac je sa decom juče rešio da ode do Prijepolja, da malo vide i taj grad i obiđu tamošnje znamenitosti. Nesreća im se dogodila u povratku.

Auto je sa ocem i decom sleteo u Lim. Otac i jedno dete uspeli su da se spasu a za drugim detetom se i dalje intenzivno traga. Ovog jutra očekuje se dolazak ronilaca Žandarmerije koji na površinu treba da izvuku auto iz Lima. Paralelno traje i potraga za drugim detetom.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22 časa, nedaleko od mesta Drenova kod Prijepolja, putničko vozilo u kojem su se nalazili otac i dvoje maloletne dece sleteo je u reku Lim.

Tom prilikom otac i jedno dete uspeli su da se izvuku iz auta i izađu na kopno, dok se za drugim detetom traga. Prema saznanjima, vozilo je marke "BMW" pančevačkih registarskih oznaka. Na licu mesta su policija i pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice.

(Kurir.rs/Z.Š.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track