BILA JE TATINA MEZIMICA: Ne znam kako će otac preživeti smrt ćerke, bili su baš vezani, ČOVEK JE VAN SEBE!
Foto: Privatna Arhiva, Kurir/Zoran Šaponjić

STRAŠNA TRAGEDIJA

BILA JE TATINA MEZIMICA: Ne znam kako će otac preživeti smrt ćerke, bili su baš vezani, ČOVEK JE VAN SEBE!

Crna Hronika -

Komšije kažu da je Pančevac I. D. bio jako vezan za nastradalu ćerku K. D. (11)

Ne znam kako će otac preživeti smrt ćerke, bili su baš vezani. Cela porodica je skrhana i pitaju se kako se to baš njima dogodilo.

Ovo je za Kurir rekla komšinica K. D. (11), koja se utopila kad je BMW, u kom je bila sa ocem I. D. (48) i bratom (8), sleteo u Lim kod Prijepolja. Otac i brat su isplivali, a K. D. je ostala zarobljena u džipu.Ž

foto: Kurir/ Z.Š.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 22, kad se porodica iz Prijepolja vraćala ka Zlataru, gde su provodili odmor.

- Devojčica je bila kao anđeo, uvek vesela i razigrana. Ona i brat su bili strašno vezani, što dokazuje i činjenica da je kobne večeri molio da mu spasu sestru - kaže komšinica i nastavlja. - Otac je van sebe. Otkako se razveo od majke dece, delili su starateljstvo i brinuo je o mališanima.

Posle sletanja automobila u reku Mališan je uspeo nekako da se izvuče iz automobila i ispliva, a za njim i otac, koji je pokušavao da iz olupine BMW, koja je potonula, iščupa i ćerkicu. Nažalost, to mu nije pošlo za rukom. Policija koja je došla na uviđaj zatekla ga je u hladnoj vodi kako traži ćerku. Pretpostavlja se da je devojčica bila vezana, a ronioci koji su izvukli auto našli su je između prednjih sedišta - ispričao je izvor.

Tokom potrage za automobilom i devojčicom, uz vozača I. D. sve vreme je bila policija, koja ga je čuvala. On je tri puta pokušao da se otrgne policajcima i skoči u Lim za ćerkom.

foto: Zoran Šaponjić

- Kad nje nema, neka i ja nestanem, kukao je očajni otac. Ljudi su ga jedva obuzdavali da se ne baci u kanjon - ispričao je naš izvor.

Komšinica dodaje da ova porodica drži lanac mesara, ali su juče radnje bile zatvorene.

Više tužilaštvo iz Užica podnelo je krivičnu prijavu protiv I. D. u redovnom postupku. Navodno, njemu je dva sata posle udesa bilo izmereno 0,36 promila alkohola, a postoji mogućnost i da je prekoračio brzinu, kaže izvor.

Kurir.rs - B. T. - Foto: Zoran Šaponjić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track