Najnovije vesti

IZREŠETANI KAD SU KRENULI NA MASAŽU: Kožaru i Hadžiću sasuli 10 metaka u vrat, nisu stigli ni ručnu da dignu! VIDEO
Foto: printscreen

Doktor otkrio stravične detalje likvidacije na krfu

IZREŠETANI KAD SU KRENULI NA MASAŽU: Kožaru i Hadžiću sasuli 10 metaka u vrat, nisu stigli ni ručnu da dignu! VIDEO

Crna Hronika

Likvidacija Baranina Alana Kožara (44) i Užičanina Damira Hadžića (46) u četvrtak uveče na parkingu iznajmljene vile na Halikouniju šokirala je meštane na Krfu.

Tim Odeljenja za ubistva oodmah je poslat na Krf kako bi se rasvetlio ovo dvostruko ubistvo. Istraga je u punom jeku, a policija ispituje i da li je ovaj zločin povezan sa ubistvom Igora Dedovića i Stevana Stamatovića pred porodicama i restoranu u Vari, predgrađu Atine u januaru 2019. godine.

Policija navodi da su i Kožar i Hadžić pripadnici škaljarskog klana kao i Dedović i Stamatović koji su pogubljeni u grčkoj prestonici. Policija ispituje da li je u pitanju osveta ili nastavak "čišćenja" škaljaraca. Iako je javljeno da je jedna osoba ranjena, policija za sada ne saopštava njen identitet. Žrtve su kod sebe imale falsifikovane slovenačke pasoše. Kožar i Hadžić su se duže vreme skrivali u Grčkoj!

Oni su se već duže skrivali u Grčkoj, a od nedavno boravili u vili ispred koje su ubijeni, a koju je iznajmilo treće lice. Oni su kako javljaju grčki mediji ubijeni oko 19 sati kada su se krenuli na zakazanu masažu sa plaže gde su bili na kupanju. Upravo maser je pronašao izrešetana tela u automobilu.

Lekar koji je došao da pregleda žrtve izneo je šokantne detalje brutalne likvidacije.

"Obojica su imali višestruke povrede po celom telu, sa više od deset metaka u vrat, grudi, ruke i noge. Nisu imali šanse, bili su mrtvi za svega nekolike sekundi." Prema njegovim rečima ubice su završile krvavi posao za manje od minut. "Operacija smrti trajala je par sekundi", rekao je lekar

"Nisu uspeli ni ručnu kočnicu da povuku. Bili su atletski građeni momci i identično obučeni", rekao je inspektor Janis Avatidis. On je potvrdio žrtve ubijene u iznajmljenom vozilu u dvorištu vile koju su iznajmljivali više od dva meseca. Automobil je bio prekriven peskom, što znači da su se verovatno vratili sa plaže. U automobilu je pronađeno oružje, au kući je pronađena i municija.

Policija smatra da su ubice duže vreme pratile žrtve i znale njihovo kretanje čekajući pogodan momenat za egzekuciju.

Kurir.rs/newsit.gr

Foto printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...