POGLEDAJTE VILU U KOJOJ SU SE KRILI KOŽAR I HODŽIĆ: Iskeširali 60.000 evra za najam kuće ispred koje su izrešetani
Foto: promo

sačekuša za škaljarce

POGLEDAJTE VILU U KOJOJ SU SE KRILI KOŽAR I HODŽIĆ: Iskeširali 60.000 evra za najam kuće ispred koje su izrešetani

Crna Hronika -

Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45), navodno bliski škaljarskom klanu, nemilosrdno su izrešetani sa 29 metaka u automobilu ispred luksuzne vile. na Krfu.

Prema navodima grčkog portala „kerkyrasimera.gr“, reč je o klasičnoj zasedi.

- Ubistvo se dogodilo kada su stigli pred vilu. U vozilu je pronađen pesak, što ukazuje na to da su se najverovatnije vraćali sa plaže. Očigledno je reč o zasedi, koju nisu očekivali. Oružje je pronađeno i u vili u kojoj su odsele žrtve - ističe taj medij.

1 / 7 Foto: promo

Kako saznajemo, „škaljarci“ su vilu „Akasta“ zakupili na dva meseca, a cena iznajmljivanja na jedan dan iznosinverovatnih 1.000 evra! Škaljarci su luksuznu kuću iznajmili 21. juna i trebalo je u njoj da borave do 21. avgusta, što znači da su je iznajmili na dva meseca! Šokantno je to da u špicu sezone iznajmljivanje te vile na jedan dan iznosi oko 1.000 evra, i da tek u septembru ima slobodnih termina, kada cena za dan pada na oko 500 evra. I automobil u kom su likvidirani takođe iznajmljen - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Pretresom vile pronađena je velika količina novca, laptopovi,mobilni telefoni i oružje, pišu grčki mediji. Grčka policija traga za napadačima, zbog čega su, kako saznajemo, blokirani neki aerodromi na Krfu, a angažovana je i Obalska straža.

- Porodica koja živi u susednoj vili u trenutku ubistva nije bila prisutna, pa njeni članovi nisu mogli da daju bilo kakve informacije. Sumnja se da su bila dvojica napadača, koji su čekali svoje žrtve ispred vile, što znači da su dobro znali navike žrtava i pratili ih neko vreme. Otisci prstiju žrtava poslati su Interpolu, kako bi se potvrdio njihov identitet - saopštili su zvaničnici grčke policije.

„Škaljarci“ su zakazali masažu posle kupanja na plaži i upravo ih je pronašla maserka koja je kod Kožara i Hodžića imala zakazan termin.Tela Kožara i Hadžića pronađena su u četvrtak oko 19 sati u automobilu na samom ulazu u vilu u naselju nedaleko od grada Halikounija. Prema novim informacijama, napadači su najverovatnije izleteli pred vozilo u dvorištu i u „škaljarce“ ispalili gotovo 30 metaka, zbog čega je šoferšajbna bila potpuno razbijena. Žrtve nisu imale nikakvu šansu.

Krv, srča, izrešetan automobil, meci, razbijana stakla... Prizor je koji je zatekla maserka koja je u luksuznu vilu došla po dogovoru.

- Žrtve su osobe za kojima su raspisane međunarodne Interpolove poternice. Pronađeni su u parkiranom automobilu ispred vile, koju je iznajmila treća nepoznata osoba. Gotovo je sigurno da je reč o mafijaškom obračunu, a sumnja se da je to nastavak ubistava „škaljaraca“ posle likvidacije u gradu Vari, u januaru ove godine. Tada su ubijena dva člana škaljarskog klana. Kod žrtava na Krfu pronađena su lažna slovenačka dokumenta - navodi grčki portal „newsit.gr“, a ostali lokalni mediji dodaju brutalne detalje likvidacije.

Kurir.rs/Alo

Foto Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track