POGINUO MOTOCIKLISTA (34) IZ BEZDANA: Vozio se sa suprugom kad su udarili u bankinu! On stradao, ona lakše povređena
Foto: Profimedia

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

POGINUO MOTOCIKLISTA (34) IZ BEZDANA: Vozio se sa suprugom kad su udarili u bankinu! On stradao, ona lakše povređena

Crna Hronika -

Srđan Đ. (34) iz Bezdana, izgubio je život, dok je njegova supruga Maja Đ.(33), zadobila povrede, u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u sinoć oko 19 časova, pre naplatne rampe "Sever", na izlazu iz Novog Sada u pravcu ka Subotici.

Kako saznajemo, supružnici su bili na motoru marke Honda, somborskih registarskih oznaka. Srđan je upravljao motorom, kada je u jednom trenutku u oštroj krivini, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu pored puta. Nažalost, vozač motora na licu mesta je izgubio život, dok je njegova supruga zadobila lakše povrede.

-Njih dvoje su bili bračni par za primer. Imaju dvoje slatke dečice. Predivni ljudi, prijatelji, jedna divna i dobra porodica. Ostali smo svi u šoku - kaže jedna meštanka Bezdana.

Kako nezvanično saznajemo, za njima su išli njihovi prijatelji, koji kada je video šta se desilo, zakočio i prokliznuo, motorom marke "Suzuki", takođe somborskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Dragan B. (38) iz Srpskog Miletića, koji zajedno s vozilom pada na kolovoz, kao i putnik Ivana B. (28) koji zadobijaju lake telesne povrede. Njih dvoje su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Klinički centar Vojvodine.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track