OBJAVA NA FB ŠOKIRALA FAMILIJU POKOJNIKA I BRESTOVAC: Zahvalila ocu što je iskasapio čoveka i bacio ga u septičku jamu?!
Foto: Printscreen, Facebook

Ne krivim te oče!

OBJAVA NA FB ŠOKIRALA FAMILIJU POKOJNIKA I BRESTOVAC: Zahvalila ocu što je iskasapio čoveka i bacio ga u septičku jamu?!

Crna Hronika -

Naslednica Gorana Tiragića (54) otvorila je rane porodici ubijenog Dušana Vlaisavljevića (38).

Nepuna tri meseca posle stravičnog zločina u Bačkom Brestovcu, ćerka ubice Gorana Tiragića (54) je objavom na Fejsbuku, kojom poručuje ocu da ga ne krivi i zahvaljuje mu, uznemirila meštane ovog sela u opštini Odžaci i otvorila rane porodici ubijenog Dušana Vlaisavljevića (38).

Tiragić je u svojoj kući u noći između 10. i 11. maja ubio Vlaisavljevića sa više uboda nožem, a potom njegovo telo ubacio u septičku jamu, gde je otkriveno tri dana kasnije.

- Ne krivim te oče! Ne krivim te što si spasao svoj život! Hvala ti što si se borio kao lav da spaseš sebe i ne ostaviš nas! Hvala ti Bože što si bio uz njega i dao mu snage, jer ipak si ti taj koji odlučuješ! - napisala je na svom FB profilu Tiragićeva ćerka Mirjana Rajačić iznad fotografije na kojoj su ona i tata, što je izazvalo zgražavanje i ogorčenost Brestovčana.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja