Najnovije vesti

PODVODILA DEVOJKU PA UHAPŠENA: Državljnka Srbije privedena u Crnoj Gori zbog bavljenja prostitucijom!
Foto: Shutterstock

uhvaćena u posredo

PODVODILA DEVOJKU PA UHAPŠENA: Državljnka Srbije privedena u Crnoj Gori zbog bavljenja prostitucijom!

Crna Hronika

PODGORICA - Državljanka Srbije uhapšena je u Crnoj Gori zbog sumnje da je izvršila krivično delo posredovanje u prostituciji, saopštila je crnogorska policija.

Kako se navodi, nakon spovedene kriminalističke istrage kolašinska policija je došla do osnova sumnje da je J.B. (37) iz Srbije počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu M.S.

Prema saopštenju crnogorskog MUP-a, proverom je utvrđeno da je za M.S, koja je zatečena na teritoriji Kolašina, raspisana lokalna potraga u Odeljenju bezbednosti Kotor zbog sumnje da je umešana u posredovanje u prostituciji. Sumnja se da je J.B. u prethodnom periodu više puta podsticala na prostituciju oštećenu M.S.

Prema izjavi M.S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, a prostitucijom se uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina, stoji u saopštenju.

J.B. je locirana u Budvi i nju je budvanska policija sprovela u Centar bezbednosti Podgorica. Od nje su prikupljena obaveštenja i oduzet joj je telefon. O događaju je obavešten nadležni državni tužilac koji je naložio da se J.B. liši slobde zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije, kaže se u saopštenju.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Shutterstock

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...