Najnovije vesti

OBRT POSLE HAPŠENJA SRPKINJA U CRNOJ GORI: Pale zbog prostitucije, pa otkriveno da su one LAŽNE DOKTORKE SA PSIHIJATRIJE
Foto: Shutterstock

skandal

OBRT POSLE HAPŠENJA SRPKINJA U CRNOJ GORI: Pale zbog prostitucije, pa otkriveno da su one LAŽNE DOKTORKE SA PSIHIJATRIJE

Crna Hronika

Državljanka Srbije Jasna Božić (37) uhapšena je zbog navodnog posredovanja u vršenju prostitucije. Lisice na ruke stavljene su joj nakon što je u Kolašinu privedena Milica S, takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Božićeva ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala.

Posle hapšenja se ispostavilo da su njih dve glavne akterke skandala u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, koji se dogodio u novembru prošle godine.

Nakon hapšenja Srpkinja, Vijesti su objavile da su njih dve glavne akterke skandala koji Crnu Goru potresa još od novembra, kada je osuđenik Đ. P., koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je u bolničkoj sobi s jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika. Do juče, javnost nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dve bile "gošće" osuđenika. Fotografiju možete pogledati ovde.

Nakon hapšenja Božićeve, juče je iz UP saopšteno da je kolašinska policija prvobitno utvrdila da je za Milicom S. raspisana lokalna potraga u Odeljenju bezbednosti Kotor, zbog sumnje da je umešana u posredovanje u prostituciji. Objašnjavaju da su nakon istrage došli do osnova sumnje da je Božićeva počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu Milice S.

Prema izjavi M.S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina”, saopšteno je iz UP.

Božićeva je uhapšena u Petrovcu, a potom je budvanska policija sprovela u Centar bezbjednosti Podgorica, gde su inspektori od nje prikupili obaveštenja i oduzeli joj telefon.

Kurir.rs/Vijesti

Foto Shutterstock

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...