STARLETA I ZVEZDA RIJALITIJA PRIVEDENA U BEČU: Gastozova bivša uhapšena zbog dilovanja droge
Burna veza: Teodora i Gastoz, Foto: Profimedia, Kurir

STARLETA I ZVEZDA RIJALITIJA PRIVEDENA U BEČU: Gastozova bivša uhapšena zbog dilovanja droge

Crna Hronika -

Starleta Teodora Radojičić, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza i učesnica rijalitija, navodno je uhapšena prošle nedelje u Beču zbog sumnje da je dilovala drogu, saznaje Kurir.

Brani se ćutanjem

Radojičićeva, kako saznajemo, izvesno vreme boravi u glavnom gradu Austrije.

- Ona se, navodno, povezala s lokalnim dilerima, a uhapšena je nakon što ju je policija pratila nedeljama. Nije ni sumnjala da je pod prismotrom, a lisice na ruke stavljene su joj u trenutku kada je predavala narkotike kupcima. Proverava se da li ona ima veze s grupom koja je u Beču uhapšena pre dve nedelje zbog dilovanja kokaina, a u kojoj ima i naših državljana - rekao je naš dobro obavešteni izvor:

foto: Printscreen/Youtube

- Teodora se branila ćutanjem na saslušanju i tražila je advokata, a o svemu je obaveštena i porodica. Njen brat danas putuje u Austriju kako bi je posetio - dodao je izvor.

Starleta i učesnica nekoliko srpskih rijalitija i ranije je pričala da vodi buran život na ivici zakona.

Sve sam probala

- Godinu i po dana se nisam treznila. Ustanem ujutro, sednem kod prijatelja u kafić, naručim viski, pa pređem na koktele. Ne znam šta sve nisam probala u životu i u kakve sve probleme mogu da upadnem, i sa zakonom i ovako - rekla je jednom prilikom Teodora, koja je poznata po tome da voli žestoke momke, pa se i udala za muškarca koji je završio u zatvoru.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, ali on nije odgovarao na naše pozove, kao ni Teodora, čiji je broj koji je poznat redakciji nedostupan.

Kurir.rs/ LJ. Stanišić Foto: Profimedia, Kurir

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja