PRITVOR ZA KOMUNALNOG POLICAJCA IZ VRANJA: Prodavao marihuanu, preti mu zatvor
Foto: Zorana Jevtić

branio se ćutanjem

PRITVOR ZA KOMUNALNOG POLICAJCA IZ VRANJA: Prodavao marihuanu, preti mu zatvor

Crna Hronika -

Komunalnom policajcu D.M (36) iz Vranja koji je uhapšen pod sumnjom da je u dva navrata prodavao psihoaktivnu supstancu marihuanu na predlog Višeg javnog tužilaštva određen je pritvor do 30 dana, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

Doneta je naredba o sprovođenju istrage zbog dva krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pripadnici PU Vranje prilikom intervencije kod osumnjičenog su pronašli i 3 džointa. Osumnjičeni je saslušan od strane dežurnog zamenika i branio se ćutanjem. Za navedeno krivično delo zaprećena je kazna zatvora od 3 do 12 godine, bez mogućnosti ublažavanje iste, navedeno je u saopštenju VJT u Vranju.

Osumnjičeni je saslušan od strane dežurnog zamenika i branio se ćutanjem. D.M se stavlja na teret prodaja psihoaktivne supstance kanabisa tokom juna i avgusta tekuće godine jednom licu iz Vranjske Banje, kao i licu iz Vranja. Takođe su pripadnici PU Vranje prilikom intervencije kod osumnjičenog pronašli i 3 džointa.

Za navedeno krivično delo zaprećena je kazna zatvora od 3 do 12 godine, bez mogućnosti ublažavanje

Načelnik Aritonović: Izrekao sam meru udaljenja sa rada i on je suspendovan

Nakon hapšenja jednog od pripadnika Odeljenja Komunalne policije, saopštenjem se oglasio načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović:

“Kao što je već poznato, u petak uveče lišen je slobode D. M. pripadnik Odeljenja komunalne policije u Vranju, zbog postojanja opravdane sumnje da je vršio prodaju psihoaktivnih supstanci. Odmah po dobijanju zvaničnog izveštaja od nadležnih organa, osumnjičenom komunalnom policajcu, u skladu sa svojim ovlašćenjima, izrekao sam meru udaljenja sa rada i on je suspendovan. Kao načelnik Gradske uprave, izražavam najoštriju osudu ovog sramnog čina i najavljujem sprovođenje najstrožijih mera unutrašnje kontrole i odgovarajućih organizacionih promena. Gradska uprava i gradsko rukovodstvo, ograđuju se od ovakvih postupaka pojedinaca i u ovom slučaju pružamo punu podršku Višem javnom tužilaštvu, koje predano i odgovorno radi svoj posao. Ove stvari ne mogu i ne smeju da ostanu nekažnjene”, navodi se u saopštenju načelnika Gradske uprave Dušana Aritonovića.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track