ČETIRI SAOBRAĆAJKE U NIŠU: Povređeno petoro, među njima i devojčica od 11 godina
Foto: T. S.

saobraćajne nesreće

ČETIRI SAOBRAĆAJKE U NIŠU: Povređeno petoro, među njima i devojčica od 11 godina

Crna Hronika -

U četiri saobraćajne nesreće u Nišu za poslednja 24 sata povređeno je pet osoba od kojih jedna devojčica od 11 godina. Sve povrede su, kako nam je nezvanično rečeno, definisane kao lake, ali u tu kvalifikaciju nije uračunat stres povređenih i njihovih najbližih.

Dete je zadobilo lake telesne povrede kada je na njega oko 14,10 sati naletelo vozilo "Fijat", niških registarskih tablica kojim je upravljao muškarac. Za sada nije poznato da li je devojčica udarena prednjom stranom automobila ili dok se vozač kretao u rikverc.

- To se dogodilo na parkingu tržnog centra "Zona 3", a uzrok ove nesreće se utvrđuje - rečeno nam je u policiji. Iako su povrede okvalifikovane kao lake, devojčica je ipak prevezena u Urgentni centar da bi se uradila kompletna dijagnostika.

U 16,45 na raskrsnici Ulica Sremske i Dragiše Cvetkovića došlo je do sudara dva putničkih automobila gde su povređeni viozač(21) i žena suvozač(45) iz "Renoa" koji su pritom zadobili ogrebotine i nagnječenja. Oni su se sudarili sa "Folksvagenom" kojim je upravljao vozač (63).

Jedna Nišlijka (29) je stradala na raskrsnici ulica Knjeginje Ljubice i Nikole Pašića kada je na nju naleteo "pežo" niških registarskih tablica, a kojim je upravljao Nišlija (26).

- Na Bulevaru Nikole Tesle i Aleksandra Medvedeva je povređena devojka (21). Nju je udario muškarac (57) za volanom "Opela" - rekli su nam u policiji.

Na Bulevaru Nikole Tesle je izuzetno loše osvetljenje tako da je verovatno i to uticalo da dođe do nezgode u kojoj je devojka lakše povređena.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track