HAOS U JAGODINI: Ženu (34) uhapsili zbog droge i oružja, muškarac (42) napao policiju, pa i on priveden
Foto: Carina Srbije

PRI PRETRESU STANA

HAOS U JAGODINI: Ženu (34) uhapsili zbog droge i oružja, muškarac (42) napao policiju, pa i on priveden

Crna Hronika -

Policija u Jagodini uhapsila je M.D (34) kod koje je pronašla drogu, a u stanu pištolj i okvir sa sedam metaka, u kome je zatačen i muškarac (42) koji je udario policajca na službenoj dužnosti, prilikom pretresa stana, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

D.M je uhapšena "zbog osnova sumnje da je izvršila krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekspolzivnih materija" i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz kriviču prijavu biti privedena nadležnom tužilaštvu, stoji u saopštenju.

"Kod osumnjičene je policija pronašla kesicu sa 10,3 grama praha za koji se sumnja da je kokain, kesicu sa materijom za koju se sumnja da je spid kao i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci. Prilikom pretresa njenog stana pronađeno je pet grama materije za koju se sumnja da je droga, digitalna vagica, pištolj i okvir sa sedam metaka", precizira se u saopštenju.

U stanu M.D, piše u saopštenju, "zatečen je muškarac (42), koji se sumnjiči da je tom prilikom udario policijskog službenika, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zabog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivičbo delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track