Najnovije vesti

DETE (3) PALO S TERASE ŠESTOG SPRATA! OČAJNI OTAC: Srce mi je iščupano, samo da mi sin preživi!
Foto: Ana Paunković

DETE (3) PALO S TERASE ŠESTOG SPRATA! OČAJNI OTAC: Srce mi je iščupano, samo da mi sin preživi!

Crna Hronika

Otac dečaka (3) koji je teško povređen kada je sa majkom A. E. pao sa terase stana bdi nad detetom u bolnici

Oko sedam sati sam došao iz noćne smene, sin je spavao i ja sam legao. Probudila me je užasna buka, lupnjava na vratima. Zbunio sam se, ustao i tražio po stanu ženu i sina, ali njih nije bilo.

Ovo je svojim rođacima ispričao N. T., suprug Lazarevčanke (29) koja je u četvrtak oko 8.50 pala sa terase stana na šestom spratu zajedno sa sinom (3). Žena je na mestu ostala mrtva, dok se dečak nalazi na intenzivnoj nezi u Univerzitetskoj dečjoj bolnici u Tiršovoj i lekari se bore za njegov život.

foto: Ana Paunković

Nesrećan slučaj

Otac dečaka i suprug A. E. juče je bio u Tiršovoj.

- On je van sebe, nada se da će dete preživeti, svi se nadamo - kaže rođaka i nastavlja:

- Posle tragedije mi je rekao da mu je srce iščupano iz grudi.

Rođaka priča da je nesrećni čovek, kao i svi ostali, ubeđen da je A. E. poginula nesrećnim slučajem, pokušavajući da spase sina.

- Rekao mi je da je, kada ga je to lupanje po vratima probudilo i kada je shvatio da u stanu nema žene i sina, ugledao policajce, koji su mu saopštili bolnu vest - priča sagovornica i dodaje:

- Pretpostavljamo da je A. E. otišla da se tušira i da je u trenutku videla sina da se popeo na sto na terasi. Onda je onako ispod tuša naga istrčala za njim i popela se na sto da ga zgrabi. Pokušavajući njega da spase oboje su pali. Ona je bila toliko brižna i posvećena majka.

foto: Facebook

Rođaka kaže da ne veruje da je A. E. namerno skočila.

- Poznajem je odmalena. Nije imala nijedan razlog da to uradi. Imala je skladan brak, N. T. joj je bio prvi dečko. Živeli su neko vreme u Novom Sadu i nekoliko godina nisu mogli da dobiju dete, a kada su dobili dečaka, preselili su se u Lazarevac. Renovirali su stan, bili su srećni, uživali sa svojim sinčićem - priča potresena žena.

Kupio autić

Ona se prisetila poslednjeg susreta sa A. E. i njenim sinom.

- Videla sam ih dva dana pre tragedije. Dečak je imao naočare za sunce. Pitala sam ga gde ide, odgovorio je da ide da kupi „krša“. Majka mi je objasnila da je to neki autić, koji će svakako za jedan dan u njegovim ručicama postati krš. Smejale smo se... - ispričala je kroz suze rođaka.

Policija je uzela otiske s terase i druge neophodne dokaze, koji će pomoći da se utvrdi da li se dete samo popelo na sto ili je A. E. skočila s njim u naručju.

Komšije

Reči hvale za porodicu

Komšije u zgradi za A.E. i njenog muža imaju samo reči hvale. - Uvek je bila ljubazna, nasmejana i predusretljiva. Dečak uvek negovan i veseo, videlo se da vode računa o njemu. Ne verujem da je ona bila u stanju da tako skoči namerno - priča komšinica.

Sudbina

Trebalo da ide u banju s bakom

Majka A. E. je u trenutku nesreće bila u banji, a u Lazarevac se vratila čim je čula šta se desilo. - Na putu joj je nekoliko puta pozlilo. I ovde je tražila pomoć lekara. Rekla je da se sa ćerkom čula veče pre tragedije i da je sve bilo normalno. Rekla je i da je unuk trebalo da ide sa njom u banju, ali da se uoči puta predomislio. Nije hteo bez majke - kaže rođaka.

Jelena Rafailović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...