Jedna osoba poginula, tri povređene kod Šapca
Foto: KURIR

Saobraćajka

Jedna osoba poginula, tri povređene kod Šapca

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila u subotu kada je vozač putničkog vozila zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu kolovoznu traku i sleteo vozilom u kanal

ŠABAC - U mestu Slepčević, kod Šapca, dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj je jedna osoba izgubila život, a tri osobe su teže i lakše povređene, saopštila je večeras Policijska uprava Šapca.

Nesreća se dogodila u subotu, oko 16 sati, kada je vozač putničkog vozila "hjundai stareks", ruskih registarskih oznaka, M.A. usled neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu kolovoznu traku, sleteo vozilom u kanal za odvod vode i prednjim delom vozila udario u betonsku ćupriju.

Putnica u vozilu L.A. podlegla je povredama na mestu udesa.

Teške telesne povrede opasne po život i teške telesne povrede zadobilo je dvoje dece, vozač putničkog vozila zadobio je lakše telesne povrede, kaže se u saopštenju.

Uviđaj mesta saobraćajne nesreće izvršio je istražni sudija Osnovnog suda u Šapcu, u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track