Ruski biznismen silovao Srpkinju!

Skandal u Budvi

Ruski biznismen silovao Srpkinju!

Crna Hronika -
Kada sam došla u policiju da ispričam šta se dogodilo, inspektori su mi rekli da sve zaboravim i da ništa ne prijavljujem, tvrdi R. R. (32) iz Aranđelovca

BUDVA - Zataškavanje?!Državljanka Srbije R. R. (32) iz Aranđelovca optužila je budvansku policiju da nije želela da primi njenu prijavu za silovanje, već su joj inspektori savetovali da sve zaboravi! Ona je listu Dan rekla da ju je uz pretnju vatrenim oružjem silovao državljanin Gruzije E. B., jedan od suvlasnika kazina u hotelu „Avala“ u Budvi, u kojem je R. R. radila kao krupije.- Kad sam došla u budvansku policiju, inspektori su mi sugerisali da ne prijavljujem silovanje i da zaboravim na ceo događaj. Uspela sam da ga prijavim tek iz trećeg pokušaja! Zbog takvog stava policije plašim se da će čitav slučaj biti zataškan. Reč je o osobi koja je dobro poznata budvanskoj policiji i koja ima poseban tretman. Čak sam dobila i otkaz nakon što sam prijavila silovanje - kazala je R. R., a prenosi Dan.Ona je ispričala da je E. B. upao u njen stan preko terase.- Pošto je bila velika vrućina, terasa je bila otvorena, tako da nisam čula kad je ušao u sobu. Napao me, a posle je pretio da će me ubiti ako ikome ispričam šta se dogodilo. Dugo sam razmišljala šta da radim, pošto je E. B. poznat kao osoba kojoj policija ne može ništa! Znam da sam pogrešila što nisam odmah prijavila silovanje, ali bila sam uplašena zbog brojnih pretnji. Pretio mi je lično E. B., kao i njegov telohranitelj L. K. Zvali su me telefonom, govorili mi da će mi kosti polomiti, da ću biti rastrgnuta, da će me pojesti mrak... Povod je bio privezak koji je E. B. izgubio, a koji sam našla ispod svog kreveta. Taj privezak je jedan od dokaza da je on bio u mom stanu i počinio zločin nada mnom - izjavila je ona za Dan.

Uvrede u policijiR. R. za Dan tvrdi da je u policiji 29. jula ispričala sve što se dogodilo, ali je, umesto da naiđe na razumevanje, doživela nove uvrede i pretnje.- Inspektor Mitar Marović me je vratio kući i rekao da ne treba da prijavljujem silovanje. Dan kasnije mi je pretio: „Vrati krst ili ću poslati policajce da urade pretres stana.“ I narednog dana i 1. avgusta išla sam u policiju da prijavim silovanje, a tek 1. avgusta su sastavili zapisnik o obaveštenju prikupljenom od građana. Kad sam upitala zašto nisu napisali prijavu za silovanje, rekli su da će je napisati kasnije - kazala je R. R.Osumnjičeni suvlasnikPrema navodima R. R., osumnjičeni E. B. je odranije poznat budvanskoj policiji, pošto je pretio finansijskom direktoru hotela „Avala“ Mihailu Peskovu i fizički nasrtao na njega.- Bez obzira na to što sam u prijavi podvukla da me obljubio uz pretnju vatrenim oružjem, osumnjičenom nije pretresen stan i nije mu oduzet pasoš kao stranom državljaninu, već su mu samo uzeli izjavu, u kojoj on tvrdi da je suvlasnik kazina „Avala“, gde sam dobila otkaz posle prijave - kaže R. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track