UBISTVO KOD OSEČINE: Milovan upucan u dvorištu ispred kuće, policija odmah uhapsila osumnjičenog
Foto: Kurir/ J. S, Ilustracija

zločin u selu gunjaci

UBISTVO KOD OSEČINE: Milovan upucan u dvorištu ispred kuće, policija odmah uhapsila osumnjičenog

Crna Hronika -

Milovan M. (52) ubijen je u dvorištu porodične kuće u selu Gunjaci kod Osečine, a brzom policijskom akcijom uhapšen je Radovan S. (55) iz Novog Sada osumnjičen da za ovo ubistvo.

Naime, Radovan je navodno došao do porodične kuće Milovana, gde je u dvorištu zatekao njegovu suprugu. On je nju navodno upitao gde je Milovan, a ona je odgovorila da se nalazi u kući.

Pretpostavlja se da se dogodio verbalni sukob između dvojice muškaraca, nakon čega je Radovan izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u Milovana, koji je preminuo.

Radovan je potom pokušao da pobegne svojim automobilom novosadskih registracija ali ga je policija brzo sitgla i uhapsila.

- Policija u Valjevu uhapsila je R. S. (55) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Kako se sumnja, on je danas u mestu Gunjaci kod Osečine nakon kraće rasprave ispalio dva hica u 52 -godišnjeg muškarca, koji je preminuo na licu mesta. Policija je osumnjičenog uhapsila u Osečini, dok je upravljao automobilom "nisan", a u vozilu je nađen i pištolj, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova - saopštio je MUP.

On nije pružao otpor, a dalja istraga će utvrditi sve tačne detalje ovog zločina.

Dodaje se da je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati i da će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Kurir.rs/ TV Pink/ FOTO: J. S./Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja