Najnovije vesti

ŠIPTAR JE BIO PLAŠLJIVKO: Zatvorski čuvar u dušu znao vođu Zemunskog klana i otkrio da se Spasojević bojao OVOG
Foto: Privatna Arhiva

KO BI REKAO

ŠIPTAR JE BIO PLAŠLJIVKO: Zatvorski čuvar u dušu znao vođu Zemunskog klana i otkrio da se Spasojević bojao OVOG

Crna Hronika

Nekadašnji komandir straže u Okružnom zatvoru u Beogradu Jordan Antonić tvrdi da je vođa Zemnunskog klana Dušan Spasojević strašljiv i da se plašio zatvora i batina.

"Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića sam upoznao 1992. godine, kada je Spasojević zajedno sa članovima Pecinog klana pao u zatvor", rekao je Antonić, a prenele "Legende devedesetih".

On navodi da je Spasojević tada uhvaćen "kako posluje sa heroinom"

"Stavljen je u samicu, u kojoj je bio 30 dana. Taj Peca je učio Spasojevića kako da meša drogu sa brašnom i praškovima, jer Dušan o drogi ništa nije znao. Spasojević je bio strašljiv čovek. Voleo je život, ali se bojao robije i batina. Nudio nam je novac da ga ne tučemo".

Antonić podseća da mu je Mile Luković bio kolega, jer je, pre nego što je došao u Beograd, bio zatvorski čuvar u Prištini.

"I on je radio sa drogom. Obojica su se hvalili da u Makedoniji imaju neko selo, u kome svi seljani rade drogu za njih".

Spasojević je, prema svedočenju Antonića, u CZ delio sobu sa jednim specijalcem iz JSO.

"Kada je Spasojević izašao iz zatvora, preko tog čoveka iz JSO sprijateljio se sa policajcima. Čak je dobio i policijski pištolj na poklon, ne znam da li je imao policijsku legitimaciju, ali mi se hvalio da može po Novom Beogradu da trguje heroinom i da to mora da plaća nekim ljudima 5.000 maraka mesečno", rekao je Jordan Antonić.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...