UHAPŠEN NASILNIK: Izazvao nesreću, pobegao pa pretio supruzi i njenom prijatelju!
Foto: Tamara Trajković

po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva

UHAPŠEN NASILNIK: Izazvao nesreću, pobegao pa pretio supruzi i njenom prijatelju!

Crna Hronika -

BEOGRAD - C. D. (40) uhapšen je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću, pobegao sa lica mesta a onda otišao kod supruge, psihički je maltretirao a onda njenom prijatelju pretio preko društvenih mreža!

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu 27. septembra odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova, osumnjičenom zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela, i to ugrožavanje javnog saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti - saopštilo je Tužilaštvo.

Osumnjičeni je, kako se navodi, učestvovao u saobraćajnooj nezgodi u kojoj je lakše povređeno šest osoba i napustio lice mesta ne pružajući pomoć povređenima.

- Potom je otišao kod supruge i vršio psihičko nasilje nad njom, a onda se posle tog događaja vratio u stan i nastavio da putem društvenih mreža ugrožava sigurnost tako sto je uputio pretnje po život prijatelju od supruge. Policija ga je pronašla u stanu i uhapsila. S obzirom na to da je osumnjičeni izvršio više krivičnih dela, da je prethodno osuđivan za istovrsna krivična dela, nakon saslušanja, od strane tužilastva predloženo je odredjivanje pritvora osumnjičenom u trajanju od 30 dana, sto je ređenjem suda i odredjeno - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog tužilaštva.

(Kurir.rs/J. S./Foto: Tamara Trajković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track