TRAGEDIJA U PRŽNU: Ovo je Kragujevčanka Irena nađena mrtva u apartmanu, dečko Crnogorac držao ju je kao malo vode na dlanu (FOTO)
Foto: B.V.

to nije prva tragedija u njihovoj porodici

TRAGEDIJA U PRŽNU: Ovo je Kragujevčanka Irena nađena mrtva u apartmanu, dečko Crnogorac držao ju je kao malo vode na dlanu (FOTO)

Crna Hronika -

Irena J. (44) iz Kragujevca u Pržnu je boravila sa dečkom, a iako se isprva sumnjalo da je ubijena, obdukcija je pokazala da to nije tačno

Irena J. (44) iz Kragujevca nađena je mrtva u apartmanu u mestu Podličak kod Pržna u Crnoj Gori, a iako su istražitelji u prvi mah sumnjali da je reč o ubistvu, obdukcija je pokazala da Kragujevčanka nije bila žrtva zločina.

Kako su preneli mediji iz Crne Gore, nakon pronalaska tela, priveden je njen dečko. - Postojala je sumnja da je možda on izvršio zločin, ali je obdukcija pokazala da nije reč o nasilnoj smrti - naveli su mediji.

Ovčarskom ulicom u Kragujevcu, gde je Irena živela, prolamao se jauk njene majke. Nju su policajci oko 14.30 obavestili da joj je ćerka umrla.

irenina kuca u kragujevcu
irenina kuca u kragujevcufoto: B. V.

- Irenu nisam videla od novembra, kada su ona i njen dečko otišli u njegov stan u Pržnu. Zabavljali su se oko tri godine i živeli su na relaciji Kragujevac - Budva - priča uplakana komšinica i nastavlja: - Irenin dečko ima i norveško državljanstvo, jer je tamo rođen, ali je poreklom Crnogorac, pa je imao i stan na moru.

Drugi komšija kaže da Irenu poznaje od rođenja, a ona i Crnogorac su bili skladan par.

foto: B.V.

- Čuvao ju je ko malo vode na dlanu. Videlo se da je baš voli - kaže komšija i dodaje da ovo nije prva tragedija koja je zadesila Jokiće. - Irena je pre tri decenije ostala bez oca, koji je nezgodno pao sa terase kuće, povredio glavu i umro - dodaje on.

(Kurir.rs/B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja