UŽAS KOD NIŠA! MAJKA DEČAKA (7): Dovela sam sina da vidi Srbiju, а rođak (16) ga je odveo u štalu i SILOVAO!
Foto: Shutterstock

monstruozno nasilje

UŽAS KOD NIŠA! MAJKA DEČAKA (7): Dovela sam sina da vidi Srbiju, а rođak (16) ga je odveo u štalu i SILOVAO!

Crna Hronika -

Šta je sve radio mom detetu, strah me je da kažem, priča za Kurir žena koja je prijavila manijaka.

Došla sam sa sedmogodišnjim sinom na odmor u Srbiju, da vidimo rodni kraj, a prošli smo kroz pakao. U šoku sam, moje dete bilo je žrtva seksualnog zlostavljanja, i to od dečaka starog 16 godina, daljeg muževljevog rođaka! Slučaj sam prijavila policiji i prvim avionom vratili smo se u Švajcarsku. Ovako za Kurir priča žena (ime i prezime poznato redakciji) koja je rodom iz okoline Niša. Kako saznajemo, sumnja se da je isti dečak zlostavljao još jednog maloletnika starog devet godina!

Majka sedmogodišnjaka je sa sinom došla iz Švajcarske početkom jula ove godine i, kako kaže za Kurir, „kod sina je tokom boravka u selu kod muževljeve rodbine primetila poremećaj, nervozu i neuobičajeno ponašanje“.

foto: Shutterstock, Ilustracija

Žrtva još jedan dečak

- Potom sam saznala gorku istinu o rođaku koji potiče iz muževljeve familije. Nisam shvatala u početku o čemu se radi. Muž je bio u Švajcarskoj, a ja sam došla sa sinom da upozna Srbiju, da vidi rođake. On je ubrzo po dolasku postao nervozan i vršio je veliku nuždu u gaće. To mi je bilo potpuno neobično, majka na sve pomisli, pa i na promenu sredine, drugačiju hranu - priča ova očajna žena kroz suze i dodaje:

- Onda su do mene došle strašne vesti. Taj momak je, dok smo bili tamo, odvodio mog sina u štalu ili, kako bih rekla, to je neka vrsta ostave, gde mu je gurao prste u zadnjicu, mahao je svojim polnim organom i šta je već sve radio. Strah me je i da pomislim na sve to, a ne i da kažem. Otišla sam u policiju 31. jula i sve prijavila. Nakon toga sam sela na avion i odvela dete za Švajcarsku.

Ona nije ni slutila šta će ona i njen sin doživeti u selu kod Niša, a na rođaka manijaka upozorila ju je jedna komšinica. Nakon toga, ona kaže da je preživela teške dane.

- Uključila sam se u sve to i saznala da je i jedan devetogodišnji dečak nastradao od ovog momka, ali je on, za razliku od mog sina, sve detaljno ispričao policiji. To mora da prestane. Bože, koliko smo pomagali toj porodici! To je siromašan kraj, slali smo i neke pare, kupovali im mobilne telefone... A šta smo zaslužili - pita se ova žena koja je trenutno u Švajcarskoj i koja traži od niškog pravosuđa da kazni krivca.

Krivična prijava

Policija je po prijavi majke, a zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad sedmogodišnjim dečakom, podnela krivičnu prijavu protiv starijeg maloletnika Višem tužilaštvu u Nišu. Tužilaštvo u Nišu nije želelo da komentariše ovaj događaj.

Istraga u Beloj Crkvi

OSUMNJIČENIMA ZA SILOVANJE MLADIĆA PRETI 15 GODINA

Protiv N. M. (21) i M. N. (21), koji su uhapšeni zbog sumnje da su maltretirali S. P., silovali ga i pritom mu naneli teške povrede, Više tužilaštvo u Pančevu nakon saslušanja donelo je naredbu o sprovođenju istrage, ali i zahtevalo pritvor, koji je sud odobrio.

foto: Kurir TV

Inače, krivična dela koja im se stavljaju na teret su silovanje, za koje je zaprećena kazna od pet do 12 godina, i razbojništvo, za koje je zaprećena kazna zatvora u trajanju od tri do 15 godina.

- Osumnjičenima se na teret stavlja da su u ponedeljak, 28. septembra ove godine, oko 21 sat u Beloj Crkvi silom i pretnjom prinudili oštećenog na polne odnose, te silom oduzeli od njega mobilni telefon u nameri da ga prisvoje i da su mu pritom naneli teške povrede - piše u saopštenju tužilaštva.

Nakon saslušanja, na predlog tužilaštva, osumnjičenima je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu odredio pritvor.

- Pritvor je određen kako ne bi ometali postupak uticanjem na svedoke oštećenog i svedoke koje je potrebno ispitati tokom istrage, zbog opasnosti da ne ponove krivično delo, kao i zbog činjenice da im se stavljaju na teret krivična dela za koja je propisana kazna zatvora preko 10 godina - objašnjeno je u saopštenju.

Kurir / Marko Smiljković, Jelena Rafailović/ Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track