NA SPOREDAN ULAZ

MALČANSKOG BERBERINA UVODE U SUD, POGLEDAJTE: Biće ovo težak dan, danas bi trebalo da svedoči i devojčica koju je oteo KURIR TV

Crna Hronika -

NIŠ - Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, doveden je i sproveden u niški sud gde mu se nastavlja suđenje za otmicu i maltretiranje devojčice.

Za danas je planirano saslušavanje svedoka na suđenju Jovanoviću jer je na prethodnom ročištu saopšteno da on zbog bolesti nije mogao da se pojavi.

Danas bi trebalo da svedoči i devojčica koju je oteo. Prošli put je to odloženo jer se žalio da je bolestan.

- Glavni pretres u krivičnom postupku koji se vodi pred Višim sudom u Nišu protiv optuženog Ninoslava Jovanovića iz sela Malča, koji je zakazan za 16. septembar ove godine, sud je prezakazao za 2. oktobar 2020. godine sa početkom u 10 časova, s obzirom na to da optuženi Ninoslav Jovanović iz zdravstvenih razloga nije u mogućnosti da pristupi na glavni pretres - kaže Irena Gušić, portparol suda.

Jovanović je oteo devojčicu (12) 20. decembra u naselju Brzi brod dok je dete išlo u školu. Devojčica je nađena 10 dana posle u selu pasjača, a Jovanović 15 dana nakon otmice i to na lokalnom groblju u rodnom selu Malča.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track