PROMENIO ČAK I PREZIME, ALI NA KRAJU JE DOLIJAO: Evo ko je diler iz Aranđelovca uhapšen sa više od 4 kilograma droge
Foto: MUP Srbije

USPEH KRAGUJEVAČKE POLICIJE

PROMENIO ČAK I PREZIME, ALI NA KRAJU JE DOLIJAO: Evo ko je diler iz Aranđelovca uhapšen sa više od 4 kilograma droge

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кragujevcu zaplenili su više od četiri kilograma narkotika i uhapsili J.D. (1992) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni diler nije mogao da pobegne policiji, iako je vešto skrivao drogu, identitet i menjao stanove. Na kraju, uhapšen je na delu i sa "robom".

Iako je odavno postao bezbednosno interesantan, J.D (28) iz Aranđelovca je uvek do sada uspevao za dlaku da umakne inspektorima… Vešto se krio duže vreme, boravio na raznim adresama i imao fiktivnu prijavu prebivališta.

"Da bi zavarao trag policiji J.D. je čak i prezime promenio, ali upornost i znanje iskusnih inspektora koji su učetvovali u ovoj akciji su na kraju došle do izražaja i on je uhapšen sa robom", priča izvoriz MUP-a za "ucentar".

Kada su sinoć u kasnim satima zaustavili sivi "alfa romeo" i zatekli J.D. na mestu vozača znali su da će to biti kruna dugog i teškog operativnog rada. Pregledom vozila, u kaseti pored menjača, pronađeno je 202,2 grama heroina.

Nakon toga izvršen je i pretres stana i drugih prostorija po naredbi Osnovnog suda u Arandjelovcu. U dobro sakrivenim bunkerima - u kofama pronađeno je i 3 kilograma i 738 grama amfetamina i 4,55 grama kokaina.

Ovo je drugi značajniji uspeh pripadnika MUP iz Kragujevca u hapšenju dilera droge u poslednje vreme. Nedavno je u akciji zabeležena rekordna zaplena - više od 100 kilograma marihuane, takođe na području Aranđelovca.

(Kurir.rs/ucentar)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track