Šestoro povređeno u preticanju BMW i juga

Saobraćajka

Šestoro povređeno u preticanju BMW i juga

Crna Hronika -
Do nesreće je došlo kada je "BMW" Nataša V. preticala "jugo" na delu puta gde je preticanje zabranjeno i to u trenutku kada je "jugo" skretao ulevo

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija saopštila je da je šest osoba povređeno, od kojih jedna ima povrede opasne po život, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 13 sati na raskrsnici Jugoslovenske i ulice Svetislava Vuksanovića.

Kako je navedeno u saopštenju, teške telesne povrede zadobio je Milivoje A. (37) kada je "jugo" kojim je on upravljao udario automobil "BMW" kojim je upravljala Nataša V. (19) iz Ratkovića kod Rekovca.

Pored Nataše V. lake telesne povrede dobilo je četvoro putnika iz "BMW", među kojima su dve maloletne iz Gornje Sabante - devojčica stara 14 i dete od sedam godina.

Do nesreće je došlo kada je upravljajući vozilm "BMW" Nataša V. preticala "jugo" na delu puta gde je preticanje zabranjeno i to u trenutku kada je "jugo" skretao ulevo u ulicu Svetislava Vuksanovića.

Oba vozila kretala su se smerom iz Kragujevca ka Gornjoj Sabanti, a vozilo "BMW" udarilo je na levu bočnu stranu "jug" posle čega je sletelo sa kolovoza i udarilo u drvenu ogradu, dodaje se u saopštenju.

Saobraćaj na tom delu puta bio je u prekidu dva i po sata za teretna vozila, dok se za putničke automobile odvijao alternativnim pravce.

Natasa V. je uhapšen i uz krivičnu prijavu sprovedena nadležnom istražnom sudiji zbog sumnje da je

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track