HAPŠENJE SALETA TRUA: Kod repera nađeni ekstazi i marihuana od milion i po dinara!
Foto: Printscreen Pink

istraga

HAPŠENJE SALETA TRUA: Kod repera nađeni ekstazi i marihuana od milion i po dinara!

Crna Hronika -

Policija u stanu bivšeg zadrugara, koji je poznat po nadimku Sale Tru, otkrila 871 tabletu sintetičke droge, kao i kese sa travom

Reper i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Aleksandar Lazić (32), zvani Sale Tru, uhapšen je pošto je policija u njegovom stanu na Novom Beogradu pronašla veliku količinu droge, čija bi vrednost u uličnoj prodaji dostigla oko milion i po dinara.

- Pretresom stana koji Lazić koristi nađeno je preko kilogram marihuane u različitim pakovanjima, kao i 871 tableta ekstazija. On se sumnjiči za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga - kaže izvor iz istrage.

I vagice u stanu

Veći deo marihuane je bio u dve kese, dok je manji deo, oko 300 grama, bio u paketićima, najverovatnije spremljenim za prodaju.

- Pronađene su i dve vagice, kao i 308 paketića sa zelenom biljnom materijom - dodaje on.

Izvor Kurir objašnjava da će zaplenjeni sadržaji u kesama biti poslati na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je zaista reč o narkoticima.

- Cena tablete ekstazija na ulici se kreće oko 500 dinara, a gram marihuane oko 1.000, pa to znači da bi prodajom droge koja je bila u stanu moglo da se zaradio oko 1,5 miliona dinara - objašnjava on.

foto: Printscreen

Ovo je drugi reper koji se našao iza rešetaka zbog prodaje droge, pošto je pre manje od nedelju dana uhapšen i Stefan Đurić Rasta.

U muzici od detinjstva

Sale Tru postao je poznat po učešću u rijalitiju 2018. U biografiji mu piše da se muzikom bavi od detinjstva i da je u osnovnoj školi počeo da piše pesme. Prvi album je izdao pre nekoliko godina i tada je rekao da sarađuje i s Rastom i da je trebalo da jednu pesmu urade zajedno.

(Kurir.rs/ J. S./ foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track