POLICAJAC OSUMNJIČEN DA JE PRIPADNIK KRIMINALNE GRUPE: Pao u KG na primopredaji 100.000 tableta KSALOLA
Foto: S. U.

Određeno im je policijsko zadržavanje

POLICAJAC OSUMNJIČEN DA JE PRIPADNIK KRIMINALNE GRUPE: Pao u KG na primopredaji 100.000 tableta KSALOLA

Crna Hronika -

Policajac iz Kragujevca S B, za koga se sumnja da je pripadnik organizovane kriminalne grupe, uhapšen je noćas sa još dve osobe, nakon izvršene primopredaje droge, oko 100.000 tableta ksalola, precizira se u novom saopštenju Tužilaštva za organizovani kriminal.

Pored njega, po nalogu ovog tužilaštva, uhapšeni su i S. Z. za koga se sumnja da je organizator kriminalne grupe i N. Z. da je pripadnik te grupe, dok se jedan osumnjičeni nalazi u bekstvu, precizira se u saopštenju tog tužilaštva.

Pomenute tablete nalazile su se u 10 kartonskih kutija.

Primopredaja se odvijala tako što je iz jednog putničkog vozila deset kartonskih kutija prebačeno u drugo putničko vozilo u kojem se nalazio S. Z. kao organizator N. Z. kao pripadnik grupe.

Oni su uhapšeni nakon višemesečnog predistražnog postupka u akciji koju su sproveli policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala kao i Sektora unutrašnje kontrole.

Na teret im se stavlja udruživanje radi vršenja krvičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Određeno im je policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track