OVAKO JE DOLIJAO BATINAŠ

POGLEDAJTE AKCIJU HAPŠENJA KONTIĆA: CG specijalci upali u stan, nasilniku iz Novog Sada lisice stavili u hodniku VIDEO

Crna Hronika -

Policija Crne Gore objavila je snimak hapšenja Nikšićanina Ivana Kontića (30) koji je osumnjičen za brutalno prebijanje mladića u Novom Sadu.

Službenici Sektora kriminalističke policije Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju su u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici juče uz asistenciju pripadnika Sektora specijalne policije uhapsili Kontića u iznajmljenom stanu u Podgorici.

Kontić je uhapšen prema međunarodnoj poternici raspisanoj od strane NCB Interpol Beograd radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

On je osumnjičen da se u jednoj kladionici sa L. O. i L. V. obratio oštećenom M. M. nakon čega je ubrzo došlo do fizičkog sukoba između oštećenog i traženog lica.

Prema operativnim saznanjima crnogorske policije nakon raspisivanja poternice se ilegalno prebacio na teritoriju Crne Gore gde se skrivao na više različitih lokacija.

Kontić je uhapšen u akciji crnogorske policije juče oko 18 časova u podgoričkom naselju Zabjelo u jednom iznajmljenom stanu.

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio mu je ekstradicioni pritvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja