STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD PREŠEVA: Mladić (21) i devojka (20) sleteli autom u jezero! Sami izašli iz kola, oglasili se i lekari
Foto: T.S. / Ilustracija

prešao u levu traku

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD PREŠEVA: Mladić (21) i devojka (20) sleteli autom u jezero! Sami izašli iz kola, oglasili se i lekari

Crna Hronika -

Mladić (21) i devojka (20) iz okoline Preševa sleteli "škodom oktavijom" u jezero. Mladić je tom prilikom zadobio lake, a devojka teške telesne povrede.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u ponedeljak oko 16 časova na lokalnom putu Oraovica-Bukovac opština Preševo, saopštila je PU Vranje.

Vozač "škode-oktavije" vranjskih registarskih oznaka, star 21 godinu koji se kretao iz pravca sela Bukovac ka selu Oraovica, iz sada nepoznatih razloga prešao je na levu stranu kolovoza u pravcu kretanja nakon čega je vozilo sletelo s puta u Oraovačko jezero.

Sa njim u kolima na mestu suvozača bila je dvadesetogodišnja devojka.

Mladić i devojka koji su iz okoline Preševa, uspeli su da se izvuku iz auta i jezera.

Lekarska pomoć ukazana im je najpre u Domu zdravlja u Preševu i odakle su prebačeni u ZC u Vranju gde su mladiću konstatovane lake telesne povrede, a kod njegove saputnice dvadesetogodišnje devojke teške telesne povrede.

Uviđaj su po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju na licu mesta izvršili saobraćajni policijski službenici.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track