SKANDAL U ŠKOLI: Muž učiteljice tukao đaka nasred časa!
Foto: Shutterstock

strašno

SKANDAL U ŠKOLI: Muž učiteljice tukao đaka nasred časa!

Crna Hronika -

Nastavnica se žalila mužu da je učenik sa smetnjama u razvoju vređa, pa se on obračunao s detetom

Suprug učiteljice koja je zaposlena u izdvojenom odeljenju OŠ u jednom selu na jugu Srbije osumnjičen je da je upao na čas i tukao mališana sa smetnjama u razvoju! Incident se dogodio još prošlog četvrtka, ali je navodno pokušano zataškavanje.

- Učiteljica se žalila mužu da je dete često psuje i vređa. Nažalost, suprug je rešio da dođe u školu i obračuna se s detetom - kaže izvor i nastavlja: - Kao furija je uleteo i počeo da bije đaka, koji je sve vreme plakao i zapomagao, molio je da ga ne tuče. Navodno, učiteljica je sve vreme incidenta bila u učionici, ali je stajala po strani bez reakcije.

- Nije se umešala, niti je pokušala da urazumi muža. Posle sumanutog napada nastavila je da drži časove, a tek kada se nastava završila, rasplakala se - kaže izvor upoznat sa slučajem. Roditelji pretučenog deteta su o svemu obavestili policiju, a izveštaj će biti dostavljen tužiocu.

- Policija je utvrdila da je muškarac vukao dete za kosu - dodao je izvor. Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt sa direktorkom škole, ali su radnici koji su se javljali na telefon rekli da ona ili nije tu, ili je na času.

J. I. - A. P. - D. M./ Foto: Ilustracija Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track