ZLOČIN KOD OSEČINE: Supruga ubijenog Milovana znala za ženu iz Novog Sada?
Foto: Nemanja Nikolić

Istraga ubistva

ZLOČIN KOD OSEČINE: Supruga ubijenog Milovana znala za ženu iz Novog Sada?

Crna Hronika -

Žena pokojnog Milovana M. ispričala u Višem tužilaštvu u Valjevu da je čula pucanj i zatekla muža u lokvi krvi

Žena i ćerka Milovana M. (52), kog je, kako se sumnja, u selu Gunjaci kod Osečine, ubio Radovan S. (55) iz Novog Sada, izjavile su na saslušaju u Višem tužilaštvu u Valjevu da su kobnog dana bile u kući, kada su začule pucanj.

Bio kulturan

Kako nezvanično saznajemo, one su potvrdile da je Radovan S. 27. septembra došao kod njih i tražio Milovana.

osumnjičeni sa suprugom
osumnjičeni sa suprugomfoto: Printscreen

- Supruga pokojnog rekla je da je osumnjičeni kulturno pitao da li joj je muž tu. Kada ga je pozvala, njih dvojica otišla su na donji sprat. Izjavila je da nije čula da li su se svađali, već da se par minuta pošto su sišli začuo pucanj. Potrčale su i videla je osumnjičenog kako mirno izlazi i seda u auto, a potom i muža u lokvi krvi - otkriva izvor.

Advokat: Istina o pozadini

Ivan Gvozdenac, branilac osumnjičenog Radovana S., potvrdio je za Kurir da su u istrazi saslušane supruga i ćerka pokojnog, ali nije želeo da komentariše sadržinu njihovog iskaza.

- Predstoji saslušanje porodice osumnjičenog, a svakako će nakon toga predlog odbrane biti veštačenje osumnjičenog, s ciljem da se utvrdi istina u pozadini krivičnog dela - rekao je Gvozdenac.

advokat Gvozdenac
advokat Gvozdenacfoto: Privatna Arhiva

Kako je Kurir pisao, sumnja se da je pokojni Milovan bio opsednut ženom Radovana S. i da joj je pretio i ucenjivao je. Navodno, Radovan S. odlučio je da ode kod Milovana kada je počeo da preti i njihovoj deci. U jednoj od poruka, koje je pokojni slao ženi Radovana S., navodno je pisalo: "Ubiću i tebe i decu, ako ne budeš sa mnom".

Dolazila policija

- Milovanova žena je na saslušanju ispričala da je sumnjala da u životu njenog muža postoji druga žena, ali da nije znala o kome se radi. Potvrdila je i da im je policija dolazila zbog nekih pretnji, ali da ne zna kome je navodno pretio - dodaje izvor.

(Kurir.rs/ J. Spasić/ Foto: Nemanja Nikolić, printscreen, privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja