NS KAMION STIGAO NA PRELAZ SRPSKA CRNJA: Pokušao da prevari carinike, a onda je otkriveno šta sve krije u kabini
Foto: Carina Srbije/Ilustracija

bio natovaren natovaren kartonom i hartijom

NS KAMION STIGAO NA PRELAZ SRPSKA CRNJA: Pokušao da prevari carinike, a onda je otkriveno šta sve krije u kabini

Crna Hronika -

Carinici su 18. oktobra 2020. godine na prelazu Srpska Crnja zaplenili duvan za nargile, lekove, profesionalne aparate i preparate za manikir, koje je vozač jednog kamiona pokušao da prokrijumčari u kabini kamiona.

Prekršaj je otkriven kada je za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao kamion novosadskih registarskih oznaka natovaren kartonom i hartijom iz Rumunije.

foto: Carina Srbije

Upitan da li ima da prijavi nešto pored robe koju prevozi, 48-godišnji vozač iz Starih Banovaca rekao je da nema ništa. Ispostavilo se da je to daleko od istine jer je u kamionskoj kabini bila sakrivena roba vredna preko 600.000 dinara.

1 / 6 Foto: Carina Srbije

Detaljnom kontrolom su najpre ispod kreveta za vozače pronađene 52 kese od po kilogram duvana za nargile. Potom je na istom mestu pronađeno i 20 pakovanja ampula rastvora za injekcije, kao i dva profesionalna aparata za manikir.

Pored toga, u kutijama sakrivenim ispod dušeka otkriveno je i više od 300 lakova, gelova i drugih preparata i dezinfekcionih sredstava koja se koriste za profesionalni manikir.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track