Najnovije vesti

UBISTVO DEVOJČICE U NEGOTINU: Očuh bio uračunljiv kada je pretukao devojčicu
Foto: Privatna Arhiva

suđenje

UBISTVO DEVOJČICE U NEGOTINU: Očuh bio uračunljiv kada je pretukao devojčicu

Crna Hronika

Veštak Marija Panić na jučerašnjem suđenju Zoranu Albiću, optuženom za ubistvo svoje pastoke L.F. (3) potvrdila je da je on u momentu zločina bio uračunljiv.

Podsetimo, Albić se tereti da je u maju prošle godine u Negotinu ćerku svoje vanbračne supruge V.F. tukao do smrti, a potom je sa devojčicinom majkom dete odneo u bolnicu, gde su ispričali da je mala L.F. pala sa terase kuće.

- Veštak Marija Panić izjašnjavala se o nalazu lekara iz Specijalne zatvorske bolnice po kome je Albić bio uračunljiv u trentuku kada je ubio devojčicu, a ona je navela i da ima poremećenu strukturu ličnosti - rekao je izvor Kurira i dodao da su završne reči u ovom postupku zakazane za 5. novembar.

Advokat Marko Stanković iz Fondacije Tijana Jurić koji zastupa porodicu stradale L.F. kaže da je jučerašnje suđenje prošlo u koris optužbe.

- Okrivljeni je uslovno rečeno, već "privilegovan" jer je zločin izvršen pre stupanja na snagu izmene zakona, te može biti osuđen na maksimalnih 40 godina zatvora. Da se ovo dogodilo kasnije, insistirali bismo na doživotnoj kazni bez mogućnosti uslovnog otpusta - rekao je advokat Stanković. 

(Kurir.rs/J. Ivić/ Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...