ČOBANIN MISTERIOZNO SKONČAO NA DNU BUNARA: Kolaju razne priče o njegovoj tragičnoj smrti na salašu!
Foto: printscreen

tragedija kod zrenjanina

ČOBANIN MISTERIOZNO SKONČAO NA DNU BUNARA: Kolaju razne priče o njegovoj tragičnoj smrti na salašu!

Crna Hronika -

Beživotno telo Vanjela Kneževića (39), poznatog po nadimku Lavi, u bunaru na salašu u Torku, pronađeno je u sredu 21.oktobra u jutarnjim časovima

Osim zvanične potvrde policije, da je telo pronađeno i nakon što je izvučeno iz bunara, poslato na obdukciju, za sada nije poznat ni jedan detalj, koji bi eventualno ukazao na uzrok misteriozne smrti, vrednog čobanina.

Lavi je radio sve paorske poslove na salašima uz Begej. Kolaju po Torku razne priče i verzije misteriozne Lavijeve smrti, postoji čak i verzija po kojoj su četvorica migranata, na valovu, pored bunara, viđeni u ranim jutarnjim časovima, kako sede, a kada su im se meštani Torka približili, pobegli su u pravcu Novog Itebeja - priča mlađi žitelj sela Torak.

On dodaje da je ubeđen da Lavi nije sam upao u bunar, kroz otvor, koji nije ni pola metra.

Samoubistvo skoro nemoguće

- Nijedan razlog nije imao da skokom u hladnu bunarsku vodu sebi oduzme život, očigledno se radi o nesrećnom slučaju, jer nikakvih tragova nasilja oko bunara i na salašu nije bilo, a sve ovce koje je čuvao bile su u toru - kaže bliži rođak Vanjela Kneževića, uz napomenu da će obdukcijski izveštaj verovatno otkriti misteriju tragične pogibije.

- Gazda salaša, bio je u Zrenjaninu, u bolnici na pregledu, čuo se sa Lavijem oko pola osam, pre toga ga je prodavačica u lokanom marketu videla na biciklu - kaže Lavijev rođak, uz napomenu da je svog rođenog brata Kristijana, Lavi zvao oko pola devet i tražio da mu kupi i donese cigarete na salaš.

Pored otvora kroz koji je upao u bunar, vlasnik salaša je pronašao Lavijevu jaknu i kapu, a osim potisne pumpe za vodu, koju je po svemu sudeći Lavi želeo da aktivira, nije bilo nikakvih tragova eventualnog nasilja i borbe za život, pa se pretpostavlja da je reč o nesrećnom slučaju i da je Vanjel Knežević, pokušavajući da aktivira pumpu za vodu, sam upao kroz betonski otvor u bunar.

Kurir.rs/Informer

Foto ilustracija printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track