Najnovije vesti

DETALJI UŽASA U SREMSKOJ MITROVICI: Otac noćima seksualno zlostavljao sina (5), pradeda primetio krv u toaletu i zvao upomoć
Foto: Kurir/T. Ilić, Profimedia

doktori konstatovali povrede

DETALJI UŽASA U SREMSKOJ MITROVICI: Otac noćima seksualno zlostavljao sina (5), pradeda primetio krv u toaletu i zvao upomoć

Crna Hronika

Stravičan događaj odigrao se u Sremskoj Mitrovici gde je navodno otkriveno da je Marko K. (30) seksualno zlostavljao svog petogodišnjeg sina K. M.

Pedijatar K. N. iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici prijavio je juče da je na lekarski pregled došao pradeda oštećenog deteta J. D. (69) i doveo praunuka na lekarski pregled jer je prilikom brisanja deteta primetio tragove krvi na toalet papiru.

Pedijatar je obavio lekarski pregled maloletnog K. M. i tom prilikom je konstatovana hiperemija anusa odnosno povećana količina krvi u kapilarima sa dve fisure iliti oštećenja kože.

Nakon toga je uzet perianalni bris.

Radnica Centra za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici Branislava G. obavila je razgovor sa petogodišnjakom, a dečak je izjavio da živi sam sa ocem i da oko godinu dana spavaju zajedno. Navodno je rekao i da ga otac, kad zaspi, dodiruje i stavlja mu prst u usta.

Policijski službenici uzeli su izjavu i od pradede oštećenog koji je izjavio da "nije primetio ništa sumnjivo u ponašanju svoj praunuka osim promena na anusu nakon čega ga je odmah odveo na pregled".

O svemu navedenom obavešten je dežurni zvanični javni tužilac u Sremskoj Mitrovici koji je kvalifikovao krivično delo, a zatim se izjasnio da se ocu Marku K. odredi zadržavanje od 48 sati.

(Kurir.rs/Blic/Foto:Kurir/T.Ilić/Profimedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...