OVDE JE U VRANJU NAĐEN LEŠ MUŠKARCA: Živeo zatrpan smećem, uviđaj tek kad komunalci odnesu đubre da policija može da uđe
Foto: Kurir.rs/T.S.

CENTAR GRADA

OVDE JE U VRANJU NAĐEN LEŠ MUŠKARCA: Živeo zatrpan smećem, uviđaj tek kad komunalci odnesu đubre da policija može da uđe

Crna Hronika -

LEŠ

BEOGRAD - U centru Vranja u stanu zgrade u Ulici 29. novembra, pronađeno je beživotno telo muškarca, potvrđeno je Kuriru u PU Vranje.

Slučaj je u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva. Još uvek je nemoguće obaviti uviđaj jer radnici komunalnog preduzeća pokušavaju da raščiste stan zatrpan stvarima koje je pokojni muškarac sakupljao I skladištio.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, muškarac (59) živeo je sam u stanu u krajnje nehigijenskim uslovima. Stvari kojima je zatrpan stan je prema saznanjima Kurira pokojni muškarac sakupljao mesecima unazad. Komšije su prijavile da se nešto dešava u stanu zbog nesnosnog smrada koji se širio. Radnici komunalnog preduzeća u četvrtak su satima iznosili otpad kako bi moglo da se uđe u stan I dođe do leša. Ceo stan je pretrpan raznim predmeima I stvarima, otpad je od ulaznih vrata. Obdukcija će utvrditi uzrok i vreme smrti. Uzrok smrti za sada je nepoznat.

foto: Kurir.rs/T.S.

“Čekamo da radnici komunalnog preduzeća omoguće prilaz do tela umrlog lica. Naložili smo obdukciju kod Zavoda za sudsku medicinu u Nišu koja će biti sutra izvršena da se utvrdi uzrok smrti”, rečeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track