STRAVIČNA NESREĆA KOD HIPODROMA Vozač (19) poginuo u sudaru četiri vozila! Sve se dogodilo u sekundi, auto prešao u suprotnu traku
Foto: Printscreen Kurir

udes na mostu

STRAVIČNA NESREĆA KOD HIPODROMA Vozač (19) poginuo u sudaru četiri vozila! Sve se dogodilo u sekundi, auto prešao u suprotnu traku

Crna Hronika -

Aleksandar Pljesković (19) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Mostu na Adi u Beogradu juče ujutru, kada je "reno klio" kojim je upravljao prešao u suprotnu traku i sudario se sa tri vozila.

Umro u bolnici

Nesreća se dogodila u 8.30 sati, a "reno klio" se kretao iz pravca Požeške ulice.

- Iznenada je izgubio kontrolu i zakucao se u vozila koja su išla ka Banovom brdu - priča naš izvor i dodaje:

- "Klio" se zaustavio kod ograde mosta. Očevici su pozvali Hitnu pomoć, koja je povređenog u besvesnom stanju prebacila u Urgentni centar. Nažalost, uprkos borbi lekara, Pljesković je preminuo u bolnici. Kako je posle udesa ispričao A. M., vozač u čiji je auto Pljesković udario, sve se dogodilo u sekundi.

- Išao sam ka Banovom brdu kad je "klio" prešao u moju traku i direktno udario u moj auto. Potom se odbio od bankine, udario u još jedno vozilo, koje me je takođe udarilo - rekao je uznemireni vozač medijima i nastavio:

- Vozač "klija" je bio teško povređen, udario je glavom u sedište i neki metalni deo. Dozivali smo ga, davao je znake života dok Hitna nije stigla.

Kiša i klizav put

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje se zbog čega je mladić izgubio kontrolu nad autom i preko pune linije prešao u suprotnu traku.

- Da li su možda kiša i klizav kolovoz uzrok nesreće, pokazaće istraga. Ipak je reč o mladom vozaču, koji možda nije uspeo da se snađe u ne baš idealnim vremenskim uslovima - dodao je naš sagovornik.

Kurir.rs/ J.Ivić/ Foto: Printscreen Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track