OČUH MONSTRUM: Devojčicu (3) tukao do smrti, a žali se na prestrogu kaznu!
Foto: Shutterstock

jezivo

OČUH MONSTRUM: Devojčicu (3) tukao do smrti, a žali se na prestrogu kaznu!

Crna Hronika -

Toni Krstić (33), poreklom iz Srbije, osuđen je u Rimu na doživotnu robiju zbog ubistva malene Samante koje je 2016. zgrozilo Italiju

Toni Krstić (33), poreklom iz Srbije, osuđen u Rimu na doživotnu robiju zbog ubistva pastorke Samante (3) u aprilu 2016, žalio se Apelacionom sudu na prestrogu kaznu, prenosi italijanski Il Tireno. Krstić je brutalnim zločinom šokirao Italiju, a zaprepastio je i pošto je u žalbi na presudu naveo "da nije on ubio dete, već njegova supruga, te da je sud prema njemu bio prestrog".

Potvrđena kazna

- Uprkos molbama i žalbama, sud je potvrdio doživotnu kaznu zatvora za brutalno ubistvo malene Samante. Tako će Krstić ostatak života definitivno provesti iza rešetaka - rekao je izvor medijima i dodao da je tužilac zatražio da se protiv majke pokojne devojčice pokrene novi postupak. - Majka je već osuđena na 12 godina zatvora zbog zlostavljanja ćerke. Međutim, tužilaštvo sada traži da se ona optuži za teško ubistvo u saizvršilaštvu - pišu mediji i dodaju: - Tužilaštvo smatra da, iako majka nije nanela smrtonosne povrede devojčici, nije učinila ništa ni da joj pomogne. Nije pozvala pomoć, nije pokušala da spreči Krstićevu torturu, a posle premlaćivanja nije htela lekarima iz Hitne pomoći da da pravu adresu.

Životinjski

Dete živelo u paklu

Na suđenju Krstiću stručnjaci su naveli da je on čovek koga je često obuzimao bes i koji je tukao trudnu suprugu i mališane. - Devojčicu je ubio sa životinjskim zanosom.

Ona je anđeo koji je na zemlji bio osuđen na pakao. I ranije je bila zlostavljanja. Krstić je prema detetu bio neumoljiv, polivao ju je hladnom vodom, zatvarao ispod kreveta i slično - čulo se na sudu.

Kako navode tamošnji mediji, i majka je duže vreme trpela nasilje, a znala je i da njen suprug koristi svaku priliku da tuče i maltretira devojčicu. - Kobnog dana Krstić je krvnički udarao Samantu, a majka nije preduzela ništa da je zaštiti. Shvativši da je dete u teškom stanju, Krstić i supruga počeli su da zovu Hitnu pomoć, ali su uporno davali pogrešnu adresu. Tokom suđenja je utvrđeno da su to radili sve dok Krstić nije uništio predmete kojima je udarao dete - kaiš, sušilicu za veš, cipele i alat - prenose mediji i dodaju da je dokaze spalio. - Tek posle dva sata dali su pravu adresu, ali bilo je prekasno - rekao je izvor.

Svirep zločin

Ubistvo ove devojčice potreslo je čitavu Italiju zbog nezapamćene svireposti osuđenog očuha. - Na telu deteta bilo je 38 povreda, 17 je bilo samo na čelu, ušima i vilici. Devojčica je udarana mokrim kaišem, lupani su joj šamari, šutirana je, udarana sušilicom za veš. Očuh joj je čupao kosu sve dok je nije iščupao iz temena. Udarao ju je i cipelama po glavi. Devojčici je 50 odsto tela bilo otečeno i u ranama - stoji u izveštaju mrtvozornika.

Šta je radio detetu

Iščupao joj kosu iz temena

Udarao je mokrim kaišem

Šamarao je i šutirao

Udarao je cipelom po glavi

Udarao je sušilicom za veš

Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto ilustracija Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track