NABAVLJAO KOLA ZA LIKVIDACIJE SA ŠARCEM?! Ko je Bojan M, ubijen u sačekuši u Belvilu, imao dosije i lažna dokumenta!
Foto: Zorana Jevtić

ubistvo u NOVOM BEOGRADU

NABAVLJAO KOLA ZA LIKVIDACIJE SA ŠARCEM?! Ko je Bojan M, ubijen u sačekuši u Belvilu, imao dosije i lažna dokumenta!

Crna Hronika -

U garaži zgrade nedaleko od "Delta sitija" danas oko 15.40 sati ubijen je tridesetčetvorogodišnji muškarac.

Iako je prvobirno preneto da je u pitanju Jordan B, ispostavilo se da su u pitanju lažna dokumenta, i da je žrtva ustvari Bojan M.(34) navodno blizak škaljarskom klanu.

Bojan je navodno član kriminalne grupe Stefana Jovičića zvanog Zeka i blizak je organizovanoj kriminalnoj grupi Škaljari. Kako saznajemo, on se takođe dovodi u vezu i sa ubijenim Aleksandrom Šarcem koji je, kako se sumnja, bio član međunarodne pljačkaške bande “Pink panteri”.

Nepotvrđeni operativni podaci ukazuju na to da je Bojan, zajedno sa Šarcem nabavljao vozila za likvidacije i bavio se logistikom u vezi sa ubistvima koja su organizovali Damir Hadžić i Lazar Vukićević, koji su bili bliski pripadnicima škaljarskog klana.

KURIR TELEVIZIJA UŽIVO SA LICA MESTA

Podsetimo, Hadžić je ubijen je na Krfu 23. jula zajedno sa Alanom Kožarom. Prema obaveštajnim podacima, Hadžić je bio pripadnik razbojničke grupe “Pink Panteri”, i pljačkao je po Evropi. U kriminalnim poslovima povezao se sa ekipom Alana Kožara, kao i sa “škaljarskim klanom”.

Bojan je ubijen se vraćao kući, a kada je ugledao napadača počeo je da beži ka stambenoj zgradi, ali ipak na kraju ga je napadač sustigao i upucao kod lifta sa više hitaca.

U toku je istraga u kojoj treba da bude uhvaćen osumnjičeni i utvrđen motiv ubistva.

Kurir.rs/Objektiv/Novosti

Foto Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track