NOVI DETALJI NAPADA U VARVARINU: Krenuo do sobe da obiđe nepokretnu majku kada je iz kupatila iskočio napadač s nožem!
Foto: Kurir

horor u varvarinu

NOVI DETALJI NAPADA U VARVARINU: Krenuo do sobe da obiđe nepokretnu majku kada je iz kupatila iskočio napadač s nožem!

Crna Hronika -

Dragan M. (64) iz Bošnjana kod Varvarina, teško je povređen u napadu koji se rano u petak, oko 4 sata, dogodio u hodniku njegove porodične kuće u ovom mestu.

Kako saznajemo, nesrećni čovek zadobio je teške telesne povrede glave kada ga je, za sada, nepoznato lice kuhinjskim nožem udarilo u predelu desnog uha. Krivično delo koje istražuje Osnovno javno tužilaštov u Kruševcu, a oštećeni navodi da je napadnut u hodniku.

- U trenutku kada se dogodio incident, vlasnik kuće je krenuo da obiđe nepokretnu majku, koja je bila u drugoj sobi, kaže izvor.

- Seća se da je udaren i da mu je napadač prišao iz dela kuće gde se nalazi kupatilo. Zasečeno mu je desno uho. Odmah nakon udarca, muškarac za kojim je potraga u toku je pobegao,a povređeni čovek je smogao snage da pozove komšiju M. I, koji je prijatelja svojim kolima prebacio do Doma zdravlja u Varvarinu.

Odatle je sanitetom transportovan do hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu. Potraga za NN licem je praktično odmah krenula. Oštećeni je dao određen opis napadača, koji je prema njegovim rečima visok i krupan.

Prema prvim informacijama iz istrage, nema tragova pljačke. Niko skoro ne može da veruje da je u sukobu sa nekom osobom, on i supruga su godinama radili u živinarskoj klanici "Brojler", poznati su kao pitoma porodica - predočili su sagovornici "Novosti" iz Bonjašana.

Kurir.rs/Novosti

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track