SUPRUG PREMINULE SARE OSTAJE U PRITVORU: Devojka umrla od predoziranja, a sumnja se da joj je Vladimir "pomogao" u tome!
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir Dragan Ilić

horor u jagodini

SUPRUG PREMINULE SARE OSTAJE U PRITVORU: Devojka umrla od predoziranja, a sumnja se da joj je Vladimir "pomogao" u tome!

Crna Hronika -

JAGODINA - Sara R. (22) pronađena mrtva u porodičnoj kući u selu Voljčevce kod Jagodine, žrtva je predoziranja narkoticima, potvrđeno je posle obdukcije
njenog tela obavljene po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.

Time je otklonjena sumnja da je Sara ubijena kako se u prvi mah, a zbog čega je njen nevenčani suprug Vladmir Milošević (40), zadržan u pritvoru. Milošević je, pošto se čekao obdukcioni nalaz zbog sumnje da je reč o zločinu, zadržan uz kvalifikaciju za nasilje u porodici. Iako je potvrđeno da Sara nije ubijena Milošević ostaje u pritvoru što je posle saslušanja u osnovnom javnom tužilaštvu gde je predemet prosleđen, zatražen pritvor do 30 dana.

Naime, prema zvaničnoj evidenciji istražnih organa Milošrvić je stari znanac policije i sudstva. Poznato je da je Milošević često maltretirao Saru, što potvrđuju meštani sela Voljčevca ali i policija. Sara je, verovatno pod njegovim pristiskom i pretnjama uglavnom ćutala i prikrivala i vidne povrede po telu koje su ukazivale na nasilje pa je Miloševiću u tri navrata određivana mera zabrane prilaska i kontakta u trajanju od 30 dana.

Milošević je maltretirao i ostale članove pordice pa je prma zavničnoj evidenciji 28. maja prošle godine pravosnažnom presudom kažnjen na 10 meseci zatvora jer je tukao i kinjio svoju majku Ružicu Milošević.

Najnovija prijava zbog nasilja u porodici protiv Miloševića podneta je Osnovnom sudu u Jagodini 18. novembra ove godine uz prelog za određivanje pritvora što je kao "starom znancu" i potvrđeno.

Trenutno ostaje dilema na koji način se Sara predozirala. Milošević je poznat kao narkoman ali da li je zajedno s njom konzumirao narkotike ili joj "pomogao" na bilo koji način, možda pod batinama, pošto je bila puna modrica, ostaje istražnim organima da razjasne.

Kurir.rs/D.D.I.

Foto Printscreen/Facebook, Kurir Dragan Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track