Najnovije vesti

SRPSKIM CARINICIMA BILI SU ODMAH SUMNJIVI Majka i sin pošli preko granice samo sa 2 ranca! A tek kad su im pogledali u džepove?!
Foto: Carina Srbije

pali na gradini

SRPSKIM CARINICIMA BILI SU ODMAH SUMNJIVI Majka i sin pošli preko granice samo sa 2 ranca! A tek kad su im pogledali u džepove?!

Crna Hronika

GRADINA - Carinici su 25. novembra 2020. godine u saradnji sa policijom, na prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja preko 210.000 evra i oko 300 grama zlatnog nakita.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojeno taksi-vozilo bugarskih registarskih oznaka, kojim je pored taksiste putovalo još dvoje bugarskih državljana.

1 / 5 Foto: Carina Srbije

Prilikom susreta sa carinicima 56-godišnja žena i njen 24-godišnji sin su rekli da putuju u Hrvatsku kod stomatologa i da nemaju ništa da prijave, sem ličnog prtljaga i dozvoljenog iznosa novca.

Carinici su to vrlo brzo demantovali, jer je već na samom početku pregleda, u džepovima jakne koju je majka nosila na sebi pronađeno 82.500 evra.

foto: Carina Srbije

Daljom kontrolom je u rancu njenog sina pronađeno još 10.000 evra, da bi potom i u ženinom rancu bilo pronađeno nešto više od 118.000 evra.

Pored toga, u tom istom rancu pronađen je i neseser sa oko 300 grama zlatnog nakita. Sav novac, ukupno 210.650 evra, 300 grama zlata i putnike preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...