POLICIJA UPALA U ŠABAČKU KAFANU, VLASNICI ODMAH PALI Uz pićence bogatoj klijenteli služili i devojke, mozak operacije gazdina žena
Foto: Ana Mitić

MUP u akciji

POLICIJA UPALA U ŠABAČKU KAFANU, VLASNICI ODMAH PALI Uz pićence bogatoj klijenteli služili i devojke, mozak operacije gazdina žena

Crna Hronika -

ŠABAC - Supružnici V. G. (57) i E. G. (49), vlasnici poznate kafane i motela u selu Majur kod Šapca, kao i njihov konobar N. O. (41), uhapšeni su zbog sumnje da su organizovali prostituciju!

Kako je saopšteno iz MUP, osumnjičeni se terete za krivično delo trgovina ljudima. - Sumnja se da su oni duže vreme, koristeći teške životne prilike žena i devojaka, organizovali njihovu seksualnu eksploataciju u cilju pribavljanja imovinske koristi - navodi se u saopštenju policije, u kom je istaknuto da je akcija sporvedena u saradnji šabačke i beogradske policije, kao i šabačkog Višeg javnog tužilaštva.

Kafana sa tradicijom: Devojke doterane, mušterije ugledne

Kako nezvanično saznajemo, ugostiteljski objekat u koji je policija upala postoji godinama i važi za renomirani porodični restoran sa tradicijom. - To je restoran, kafana, a imaju i sobe za izdavanje. U tim sobama se odvijla prostitucija i to dugo. Devojke su inače iz Srbije. One su bile uredne i doterane, a podvođene su za velike pare. Mušterije su uglavnom bili imućniji i viđeniji Šapčani, biznismeni, vlanici firmi, poljoprvrednih imanja, direktori i ostali "viđeniji" građani - kaže izvor.

Kako saznajemo, policija je upala u motel u noći između petka i subote i tamo zatekla prostitutke i mušterije na delu, tokom seskualnog odnosa.

- U lokalu su zatečene četiri žene sa tri muškarca, koji subili korisnici seksualnih usluga - kažu iz policije i dodaju da je bavljen i pretres ovog stambeno-poslovnog kompleksa.

- Pronađeno je i oduzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara - stoji u saopštenju MUP.

foto: Ana Mitić

Osumnjičenom bračnom paru i njihovom radniku određeno je zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušani u tužilaštvu.

- Sumnja se da je žena E. G., koja je inače poreklom iz Rumunije, bila glavna u seks biznisu. Navodno, ona je dovodila devojke, koje su uglavnom imale između 20 i 25 godina. Devojke koje su zatečene u kompromitujućim pozama su iz okoline Šapca, a jedna je navodno iz Bosne - kaže izvor i dodaje da će tokom istrage biti utvrđeno da li su devojke maltretirane i da li im je prećeno.

(Kurir.rs/A. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track