KURIR SAZNAJE ŠTA PIŠE U SPORAZUMU SUDA I BANETA VIDAKOVIĆA: Evo gde će i koliko glumac robijati
Foto: Ana Paunković

suđenje u palati pravde

KURIR SAZNAJE ŠTA PIŠE U SPORAZUMU SUDA I BANETA VIDAKOVIĆA: Evo gde će i koliko glumac robijati

Crna Hronika -

Sporazumom o priznanju krivice sa Višim tužilštvom Bane Vidaković je priznao da je droga koja je pronđena kod njega bila za njegovu ličnu upotrebu i saglasio se da bude osuđen na šest meseci kućnog zatvora sa nanogicom i prihvatio obaveznu meru lečenja, nezvanično saznaje Kurir.

Nagodbu Višeg tužilaštva i Vidakovića 17. decembra treba da potvrdi Viši sud u Beogradu, dan nakon čega će početi da služi kaznu u stanu.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, danas je na optužničku klupu seo i Ilija M. (40), koji je zajedno sa Vidakovićem uhapšen u julu sa 30 grama heroina. Ilija M. je optužen zbog preprodaje droge, odnosno za mnogo teže krivično delo - neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

foto: Ana Paunković

Njih dvojica su uhapšeni 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci M.I, u trenutku kada su, kako su tada preneli mediji, seli u automobli "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika. U prvoj fazi obojica su bila osumnjičena za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

(Kurir.rs/J. Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track