BRAT FUDBALERA PARTIZANA KOLIMA UBIO DEVOJKU (25): Tragedija u Nišu, "golf" uleteo u raskrsnicu OGROMNOM BRZINOM!
Foto: Printscreen Facebook

nesreća

BRAT FUDBALERA PARTIZANA KOLIMA UBIO DEVOJKU (25): Tragedija u Nišu, "golf" uleteo u raskrsnicu OGROMNOM BRZINOM!

Crna Hronika -

Mladen Gigić (20), brat fudbalera Partizana Petra Gigića (23), izazvao je, kako se sumnja, saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Jovana Petković (25) iz sela Žitorađa kod Vladičinog Hana! Kako Kurir saznaje, kobna nesreća desila se 21. novembra u Nišu, a Gigić je bio za volanom "golfa 5".

foto: privatna arhiva

Uleteo u raskrsnicu

- Tragedija se desila pola sata iza ponoći na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Ulice Pariske komune. Prema prvi rezultatima istrage, brat fudbalera je prošao na crveno svetlo i zakucao se u BMW, kojim je upravljala Jovana Petković. Udarac je bio strahovit, i to baš u vozačeva vrata, a Jovanu su vadili vatrogasci - objašnjava izvor i nastavlja:

smrskani auto
smrskani autofoto: Privatna Arhiva

- "Golf" je uleteo u raskrsnicu ogromnom brzinom, očevici kažu da je vozio 120 na sat. Nakon udesa, Gigić je alkotestiran, a čuli smo da mu je navodno izmereno 1,12 promila alkohola u krvi.

Petar Gigić

Ne znam ništa o tome

Brat osumnjičenog Petar Gigić uspešan je fudbaler. Igrao je za OFK Beograd, FK Mačvu i Partizan, koji je napustio ove godine i prešao u mađarski Ujpešt. Pozvali smo juče fudbalera, ali je on kratko rekao:

- Ne znam ništa o tome.

Prema rečima izvora, nastradala devojka je nakon udarca zadobila povrede opasne po život i hitno je transportovana u bolnicu.

raskrsnica na kojoj se dogodio udes
raskrsnica na kojoj se dogodio udesfoto: Marko Smiljković

- Lekari su se danima borili za njen život, bila je priključena na aparate. Nažalost, 29. novembra ona je preminula - kaže sagovornik upoznat sa slučajem i dodaje da je nesrećna devojka sahranjena pre dva dana. - S druge strane, vozač "golfa" prošao je sa lakšim povredama, samo mu je ruka bila povređena - kaže izvor.

Određen pritvor

On dodaje da je devojka kobne noći odvezla drugaricu kući, a da je nastradala kada se vraćala u svoj stan.

Gigić nema komentar
Gigić nema komentarfoto: Partizan.rs

- Ona živi u Nišu, jer je tu studirala i završila fakultet - kaže sagovornik. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Nišu, a portparol tužilaštva Borislav Radonjić kaže da je osumnjičenom određen pritvor nakon saslušanja. - Pritvor mu je odreen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja - rekao je Radonjić.

Sestra poginule

Bila je ponos familije

Sestra poginule devojke kaže za Kurir da najbliži još ne mogu da shvate da Jovane više nema.

- Bila je ponos i cvet naše familije. Toliko nežna i dobra osoba. Završila je master arhitekture 29. septembra i pripremala se za posao u struci, jer je sve ispite davala u roku. Bila je marljiva, vredna, ali je obožavala i da putuje i da crta. Strašno je sve to što nam se dogodilo. Svi smo u šoku - kaže sestra.

(Kurir.rs/ M.Smiljković - J. Ivić/ Foto: printscreen Facebook, Partizan, M.S., privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja